Garderobe kolleksjon

 • Noen ganger må noe være helt usynlig før du legger merke til det. Elegant, sort garderobe med dører av sort eik og sorte profiler. Profilene fås i sort, hvit og aluminium.

  Design din egen garderobeløsning

  Hos Kvik løser vi alle utfordringene med to garderobesystemer: Garderobeskap – som fås med både dører og foldedører. Skyvedørsgarderober– som også kan brukes som walk-in-closet. Og da sortimentet rommer Basic, Smart og De Luxe, er det nok å gå på oppdagelse i.

  Se katalog og prisliste
 • 7 gode grunner for å velge Kvik


 • Mano Garderobe

  Få Mano inn i garderoben i en flott håndtaksfri design.Se også Mano til kjøkken og bad.  

  18 761,-
 • Utvikle stilen i interiøret og gjør garderoben til et trivelig sted å være. Bland Hvit glat skyvedører med naturlige materialer, og lek deg med ulike effekter.

  Hvitt glat Basic skyvedører

  Utvikle stilen i interiøret og gjør garderoben til et trivelig sted å være. Bland Hvit glat skyvedører med naturlige materialer, og lek deg med ulike effekter.

  6019,-
 • Noen ganger må noe være helt usynlig før du legger merke til det. Elegant, sort garderobe med dører av sort eik og sorte profiler. Profilene fås i sort, hvit og aluminium.

  Sort eik De Luxe skyvedører

  Noen ganger må noe være helt usynlig før du legger merke til det. Elegant, sort garderobe med dører av sort eik og sorte profiler. Profilene fås i sort, hvit og aluminium.

  13 345,-

 • Veda Garderobeskap

  Skap en gjennomgående stil i boligen med samme type dører på kjøkken, bad og garderobe. Et klart signal om smakfull orden og oppbevaring. Veda fås også til kjøkkenet og badet. Bland et flott, matthvit utseende med børstede stålhåndtak. Og få en gjennomført designstil i alle rommene i huset

  16 118,-
 • Smart skyvedører

  Smart skyvedører efter individuelle mål. Med den sorte inventarserien (19 mm) kan du skape en eksklusiv stil i oppbevaringsløsningen.

  11 956,-
 • Innred i din helt egen stil. Sett sammen en unik, individuell garderobeløsning som denne i hvitt lakkglass med tverrsprosser. En flott løsning med et stilig helhetsinntrykk.

  Hvitt lakkglass skyvedører

  Innred i din helt egen stil. Sett sammen en unik, individuell garderobeløsning som denne i hvitt lakkglass med tverrsprosser. En flott løsning med et stilig helhetsinntrykk.

  21 847,-

 • walk-in-closet

  Skapet er bygd opp av den hvite inventarserien (19 mm). Leveres nå også i sort eik.

  21 821,-