Tinta -- start dagen med mye farger

Tinta elsker å tilføre badet ditt et litt spenstig preg – selv i de med helt hvit innredning. De lekne stripene med farger gir det danskdesignede badet noe unikt, og er en livlig start på resten av dagen.

Tinta

God morgen solskinn

Tinta er en tiltalende enkel design. Minimalistiske helhvite skap med integrerte håndtak – som du kan skreddersy til den fargen du vil! Perfekt for sløve morgener, fargen vil hjelpe fingrene i riktig retning og gjøre deg klar på kort tid. Men håndtaksprofilene på Tinta er så mye mer enn farger – de kommer i flere stiler (hei patinert bronse) og tredesign, som eik. 

Tintas skuffer er store nok til å romme alt det nødvendige for en hel familie – eller perfekt for en skjønnhetsentusiast! I tillegg er kjernen laget av slitesterk resirkulert MDF, og de har et praktisk soft close-system. Ikke noe mer slamring med skuffer som skaper dårlig stemning om morgenen!

Tinta i det store bildet

Hvis du er i planleggingsmodus, er det bra å vurdere hvordan Tinta kan fungere for deg. 

Det viktigste designelementet, fargene du kan legge til, gjør Tinta flott for å «bryte opp» en streng helhvit design. Det kan også knytte sammen andre designelementer du planlegger på badet eller som allerede finnes – tenk for eksempel messingkraner eller fargen på veggene. 

Disse profilelementene er en flott effekt å utforske hvis du vil skape en kobling til den eksisterende interiørstilen på kjøkkenet eller i inngangspartiet uten å gjenta deg helt.

Tintas særegne design tilfører friskhet til selv de minste badene. Likevel, hvis du planlegger et større bad eller trenger ekstra oppbevaring, kommer denne designen i nesten alle skaptyper og -bredder – fra slanke høyskap til XXL-vaskeskap. 

Hva er det neste steget?

If you would like more precise knowledge of which Tinta element could fit into your bathroom's dimensions, you can have a free consulting hour with one of our consultants.

Utforsk våre andre baderomsdesign

Design