LINEARIS –- til tjeneste.

Linearis står til tjeneste i entreen eller som en garderobe på soverommet. Eller bruk det på vaskerommet. Det er et flott dansk designvalg for en funksjonell estetikk i hele boligen.

LINEARIS

LINEARIS –- til tjeneste fra det øyeblikket du kommer inn døren.

Hvis entreen er en travel sone der folk kommer og går, er Linearis en løsning som har alle detaljene på plass. Bak de flotte overflatene blir jakker, hansker og skjerf som tilhører gjester og en travel familie, ønsket velkommen og gjemt bort slik at det ser ordentlig ut. Linearis er intuitivt enkel å åpne, og det er mulig å skreddersy en komfortabel benk av den, som til og med inviterer til en koselig prat mens gjestene tar av seg skoene for å bli en stund.

LINEARIS -– laget av de riktige materialene.

Selv om Linearis bare er der for å gjøre jobben i garderoben, er du sikkert interessert i listen over referanser.

Alt treverket i Linearis er FSC-sertifisert (det betyr at det kommer fra bærekraftig skogbruk), og den spesielle folien som gir en vakker og ripebestandig matt finish, er laget av resirkulerte PET plastflasker. På den måten er den ikke bare behagelig å ta på, men også lett å rengjøre.

LINEARIS –- skreddersøm kommer naturlig.

Hvis du har bestemt deg for at du skal ha en garderobe med skap og dører som passer rommet, bør Linearis være en av de første kandidatene.  Den enkle og avslappede designet passer godt i rommet.  De mange garderobeskapene er allsidige både når det gjelder funksjoner og mål, og du kan til og med kombinere dem med Linearis XXL-skap i kjøkkenstil hvis du vil ha enda mer plass.

LINEARIS –- ikke bare til garderoben.