OMBRA

Ombra er inspirert av dansk natur, og omgir deg med rolig design. De beroligende elementene kommer til liv i naturlige, resirkulerte materialer. Når du velger det til kjøkkenet ditt, er det bare naturlig å forlenge designestetikken til inngangspartiet og vaskerommet ditt også.

OMBRA

– form og funksjon i perfekt harmoni.

Vakre overflater som er lette å rengjøre, laget av resirkulerte plastflasker, masse oppbevaringsplass, en benk hvor du kan sette deg ned og ta av deg skoene når du kommer inn døren etter en hard dag. Ombra-løsningen for inngangspartiet kan være akkurat det du leter etter.

– tilpass håndtakene dine.

De karakteristiske ovale håndtakene til Ombra er inspirert av glatte småstein fra danske strender. Du kan velge mellom seks forskjellige farger, noe som gir inngangspartiet en personlig stil. Og du kan alltid skifte dem ut senere, for å friske opp ting litt når du er klar for en forandring.

– to spennende farger i resirkulerte materialer.

Ombra fås i en vakker frodig grønn eller en frisk hvit farge. Begge er laget av resirkulerte vannflasker, har et matt utseende og en silkeaktig følelse som gir deg en følelse av ro. Ombra er ikke bare holdbar, men også lett å rengjøre. Og med resirkulerte trefibre på innsiden, produseres det med tanke på neste generasjon.

Kvik slo seg sammen med det danske designselskapet Says Who for å utvikle Ombra. Nikolaj Duves og Casper Meldgaards røtter i den lange danske designtradisjonen var den perfekte matchen for vår egen tradisjon hos Kvik.

«Vi elsker enkelhet og har en lidenskap for å holde ting enkelt. Vi pleier nysgjerrigheten vår, og vi prøver alltid å utfordre det som er forventet. Vi mener at design er for alle. Vi ønsket å lage et kjøkken hvor naturlige elementer spiller en sentral rolle i et moderne kjøkken for fremtiden. Rene linjer og enkelhet definerer den generelle formen. Unike detaljer forteller sin historie.» – Says Who

OMBRA – ikke bare 
til inngangspartiet ditt.

— – perfekt til kjøkkenet ditt.

Velg Ombra til kjøkkenet ditt for en komplett designstil i hele hjemmet ditt.

— – perfekt til badet ditt.

Ta med Ombras rolige linjer inn på badet også.

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.