Frontfarger
Håndtaksfarger

TINTA –- la personligheten skinne gjennom.

Tinta er tvers gjennom klassisk minimalistisk dansk design. La personligheten skinne gjennom et design som tilpasser seg dine ønsker. I klassisk hvit kan du enten bevare det enkle eller fremheve linjene med et snev av leken farge. Vi har ti ulike farger å velge mellom, slik at du kan finne den stilen som på best mulig måte uttrykker din personlighet og stil.

TINTA

Valget er ditt –- sett et personlig preg.

Velg mellom 10 ulike farger for å få åpningene mellom håndtakene til å stikke seg ut. Velg en profilfarge slik at linjene utheves, eller match frontene ved å bruke alt fra kobber- eller messingfolie til farger i grønn eller lys eik, og skap en helt ren og strømlinjeformet stil. Mulighetene for tilpasning er uendelige og gir en garantert unik stil.

Resirkulerte materialer –- genuint bærekraftige.

Tintas fronter finnes i den populære klassiske hvite utgaven. Varianten er laget av resirkulerte PET-vannflasker. Til hver front på 60 cm brukes 40 vannflasker av plast til å skape en rengjøringsvennlig overflate som ikke etterlater fingeravtrykk. Dette er en kjøkkeninvestering som vil vare i mange år.

Tenk stort –- få den plassen du trenger.

Vi forstår at noen trenger et større kjøkken enn andre. Mer plass til sosialt samvær, større familier – eller rett og slett mer benkeplass til kulinariske opplevelser. Derfor har vi gjort det superenkelt å få ekstra store skap til Tinta. De gir deg mer lagringsplass og en dypere benkeplate, slik at du har god plass til det du trenger på kjøkkenet.

Samtalekjøkken® — gjør det til ditt eget.

Magien til Samtalekjøkken® ligger ikke i spesifikke mål eller oppsett, men i livet og øyeblikkene du fyller det med. Det er den hjertelige latteren som slår mot veggene under en familiemiddag, den trøstende stillheten til en sen kveldsmatbit, den delte forventningen om en kake som hever i ovnen, og den hemmelige hviskingen som utveksles over en kopp te ved midnatt. Enten det er et kjøkken for to eller et yrende familieknutepunkt, kan ethvert kjøkken være et Samtalekjøkken®.

Det er historiene, de delte opplevelsene og de kjære minnene dine som gir liv til det. Så inviter inn gleden, samtalen og tilknytningen – og se at kjøkkenet ditt forvandles til hjertet av hjemmet, et virkelig Samtalekjøkken®.

Les mer om Samtalekjøkken®

TINTA white

85 006,-

TINTA –- kjøkkenet som lar personligheten din skinne gjennom.

TINTA white

85 006,-

Utforsk andre typer kjøkkendesign.

Alle kjøkkenseriene

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.