Velg farger
Frontfarger
Håndtaksfarger

TINTA –- la personligheten skinne gjennom.

Tinta er tvers gjennom klassisk minimalistisk dansk design. La personligheten skinne gjennom et design som tilpasser seg dine ønsker. I klassisk hvit eller mørkegrå kan du enten bevare det enkle eller fremheve linjene med et snev av leken farge. Vi har ti ulike farger å velge mellom, slik at du kan finne den stilen som på best mulig måte uttrykker din personlighet og stil.

TINTA

Valget er ditt –- sett et personlig preg.

Velg mellom to varianter, klassisk hvit og matt mørkegrå, som begge er laget med en resirkulert overflate av PET-folie. Det gøyeste? Velg mellom 10 ulike farger for å få åpningene mellom håndtakene til å stikke seg ut. Velg en profilfarge slik at linjene utheves, eller match frontene ved å bruke alt fra kobber- eller messingfolie til farger i grønn eller lys eik, og skap en helt ren og strømlinjeformet stil. Mulighetene for tilpasning er uendelige og gir en garantert unik stil.

Resirkulerte materialer –- genuint bærekraftige.

Tintas fronter finnes i den populære klassiske hvite utgaven eller den nye luksuriøse matte mørkegrå fargen. Begge varianter er laget av resirkulerte PET-vannflasker. Til hver front på 60 cm brukes 40 vannflasker av plast til å skape en rengjøringsvennlig overflate som ikke etterlater fingeravtrykk. Dette er en kjøkkeninvestering som vil vare i mange år. De fargede foliene kan i tillegg enkelt byttes ut for å oppdatere kjøkkenet når du føler at det er på tide med en forandring.

Tenk stort –- få den plassen du trenger.

Vi forstår at noen trenger et større kjøkken enn andre. Mer plass til sosialt samvær, større familier – eller rett og slett mer benkeplass til kulinariske opplevelser. Derfor har vi gjort det superenkelt å få ekstra store skap til Tinta. De gir deg mer lagringsplass og en dypere benkeplate, slik at du har god plass til det du trenger på kjøkkenet.

TINTA –- kjøkkenet som lar personligheten din skinne gjennom.

Utforsk andre typer kjøkkendesign.

Alle kjøkkenseriene

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.