Utfordre det forventede

AEG

Vi er til å omdefinere hva du bør forvente av husholdningsapparatene dine, og det er derfor vi utfordrer hverdagens begrensninger. Siden starten i Berlin i 1883 har vi aldri ansett at godt nok holder mål, og vi mener at det gjelder deg også. Det er derfor vi aldri går på kompromiss med oppfinnelsene i hjemmet ditt. Slik at du kan leve på dine egne vilkår samtidig som du lever opp til miljøbetingelsene. Du trenger å passe på mindre, mens du heller kan bry deg mer om det store bildet.

Ovner

Oppdag baking, grilling og steking på en fantastisk måte med en multifunksjonsovn fra AEG. Enten du er en nybegynner på kjøkkenet eller en rutinert kokk, passer våre kjøkkenovner til alle ferdigheter og rom – fra enkeltovner som er ideelle for mindre kjøkken til doble ovner, ideelle for å produsere de lekreste store middager. Mestre nye smaker og imponer med matlagingen med vårt utvalg av elektriske ovner.

Ovner - funksjoner

Damp
Bare still inn temperaturen, og ovnen stiller seg inn til riktig dampnivå. Dette gir ekstra giv når du skal dampkoke mat, og resultatet blir svært godt.

Assistert matlaging
Enten det er søtt eller salt, oppnå den smaken du vil hver eneste gang med assistert matlaging. En digital matlagingsassistent hvor du ganske enkelt velger maten du skal lage og den velger optimale innstillinger slik at matretten din blir perfekt tilberedt.

Pyrolytisk rengjøring
Våre ovner med pyrolytisk rengjøring gir deg det beste og tar effektivitet og bekvemmelighet til et nytt nivå. Ovnen varmes opp til veldig høy temperatur, og gjør matrester til en fin aske som du ganske enkelt tørker av.

Platetopper

Gjør matlagingen enkel og grei med vårt utvalg av allsidige platetopper. Perfekte resultater oppnås, enten det er et måltid for to eller et selskap for åtte. AEG platetopper er laget for å passe til livssituasjonen din. Gjør multitasking enkelt og ta kontroll over smakene med en ovn- og platetoppkombo, eller bare oppdater platetoppen din for å lage retter i restaurantstil hjemme.

Platetopper - funksjoner

FlexiBridge
Fra middagsselskaper til kveldsmat etter jobb er du fri til å lage mat på din måte. Denne platetoppen er ideell for alle kokekar og skaper førsteklasses resultater med jevn varme. Dann en bro av matlagingsområdet og du får opptil 4 soner slik at du får mest mulig ut av den tilgjengelige plassen. FlexiBridge forenkler komplekse måltider med store gryter eller mange retter.

SensePro®
Behersk alle retter med SensePro® matsensor. Den trådløse indikatoren identifiserer temperaturen nøyaktig og kommuniserer varmereguleringer til platetoppen. Den kan til og med måle og opprettholde nøyaktig vanntemperatur, som betyr at du kan tilberede retter under vakuum på platetoppen. For profesjonelle resultater.

Hob2Hood
Når du er travelt opptatt med å lage mesterverket ditt, fungerer våre håndfrie vifter intuitivt for å holde kjøkkenet rent og friskt. Hob2Hood-funksjonen reagerer på hvordan stekingen freser. Avtrekksviften starter automatisk og justerer den i henhold til matlagingen din. En kraftig motor fjerner damp så snart den kommer.

Kjøkkenvifter

Nyt ren og frisk luft i det øyeblikk du er ferdig med matlagingen, takket være vifter med høy ytelse. Smart filtrering betyr at fett ikke samler seg i mekanismen og dette gjør rengjøringen lettere mens dårlig lukt ganske enkelt blir filtrert bort. Detaljer som gjør en forskjell, dag etter dag.

Vifter - funksjoner

Hob2Hood
Kok, brun eller stek uten å berøre viften med en Hob2Hood-platetopp – den aktiverer viften automatisk og justerer luftuttaket til matlagingen på kjøkkenet ditt.

Breeze
Ekstraksjonsnivået er redusert til et hviskestille minimum når du er ferdig med å lage mat.

Silence Tech
Teknikken med Silence Tech skaper en perfekt atmosfære – en stillere måte å lage mat på.

Dish

Energismart, kraftig og med smarte funksjoner – oppvaskmaskiner fra AEG gjør oppvasken renere og hverdagen enklere.

Dish - funksjoner

QuickSelect med WiFi
QuickSelect med WiFi-oppvaskmaskin beriker din smarte kjøkkenopplevelse ved å gi enkle trinnvise vedlikeholds veiledninger som sendes direkte til smarttelefonen via My AEG Kitchen-appen, for at oppvaskmaskinen skal yte sitt beste.

ComfortLift®
ComfortLift® oppvaskmaskin er den første som har en elegant og skånsom løftemekanisme som hever det nederste stativet. Dette gjør det mer behagelig å laste og tømme oppvasken, og du trenger ikke å bøye deg så mye. Med ComfortRails kan du sette kurven på plass i en jevn bevegelse uten at tallerkenene klirrer.

MaxiFlex
MaxiFlex-skuffen er laget for å få plass til bestikk og redskaper i mange størrelser, enten de er store eller uvanlig utformet. Fleksible skiller og maksimert dybde betyr at hver oppvask kan tilpasses. Hver gjenstand lastes sømløst og blir rengjort i én omgang.

Kjøling

Kjøleskap utvalget vårt betyr at det finnes ett for ethvert kjøkken – enten det er et lite kjøleskap, dobbelt kjøleskap eller noe større, fmioleksibiliteten er din.

Kjøling - funksjoner

CustomFlex®
La kjøleskapet ditt være akkurat så fleksibelt som du trenger – hver ingrediens har sin egen plass i CustomFlex®-kjøleskapet. Du kan skreddersy det unike oppbevaringssystemet akkurat som du foretrekker, med skuffer og brett som lett kan omorganiseres for optimal lagringsplass og enkel tilgang.

TwinTech®
Velg et kjøleskap med fryser som sørger for at matvarene holder på smaken og friskheten lenger. Våre kjøleskap med TwinTech®-teknologi har et dobbelt kjølesystem for å sikre at fuktighets- og temperaturnivåene alltid er ideelle for både kjøleskap og fryser separat.

Cooling 360°
Cooling 360° kjøleskapet tilbyr avansert luftsirkulasjon. Det spesialdesignede systemet sirkulerer kald luft i hvert hjørne. Bakplate i ekte rustfritt stål gir et førsteklasses design, med raskere kjøling etter at kjøleskapdøren blir åpnet. Sikker beskyttelse av den rike teksturen av hver ingrediens.

Compact-serien

Vår Compact-serie gir deg mer fleksibilitet til å designe kjøkkenområdet ditt med å lage modulære komposisjoner, og alle har et bredt spekter av funksjoner kombinert med flott ytelse.

Compact-serien - funksjoner

CombiQuick-ovnen
Kombiner kraften til en grill og effektiviteten til en mikrobølgeovn med Fast Cooking. Smeltet toast dekket med mozzarella, eller stiv sukkerlokk til en crème brûlée, alt i mikrobølgeovnen. Allsidig matlaging.

Espresso
Din egen barista på hjemmebanen. Med Electrolux kaffemaskin kan du nyte en deilig kaffekopp i komforten av ditt eget hjem. Du kan enkelt lage alt fra espresso til cappuccino – bare velg en kaffetype, og maskinen gjør resten med barista-nivå perfeksjon.

Innebygget mikrobølgeovn
Med denne integrerte mikrobølgeovnen i kombinasjon med din tradisjonelle ovn, har du et bredere utvalg av matlagingsalternativer på kjøkkenet. I tillegg til over- undervarme kan du varme opp væsker forsiktig uten å bruke viktig plass på platetoppen. Lage raskere mat ved å klargjøre retter eller tine kjøtt og fisk

Matt Black

Kombiner det beste av funksjonalitet og raffinement med Matt Black-design. Tilgjengelig for flere apparater slik at du kan tilpasse hele kjøkkenet ditt på en estetisk måte med innovativ ytelse og nydelig design.

Et smart-tilkoblet hjem

Smarte apparater forbedrer opplevelsen og bekvemmeligheten av dine daglige oppgaver. Resultatet er friskere, renere og mer smakfullt – med mindre innsats. Oppdag våre tilkoblede apparater – for et enklere, smartere hjem.

Les mer