Teknologi som gjør livet lettere

Bosch

Bosch hvitevarer står for kvalitet, teknologi og pålitilighet. Velkommen på en smakeprøve. Med kvalitet i hver detalj. I mange generasjoner har Bosch Husholdningsapparater gjort hverdagen lettere. De gjør endel av arbeidet for oss. De sørger for at vi kan bli raskere ferdig med husarbeidet. De gir oss mer tid og forbedrer vår livskvalitet.

100 dagre - 100 % fornøyd

I løpet av 100 dager rekker du å bli godt kjent med ditt Bosch-produkt. Vi vil være sikre på at du blir fornøyd, hvis ikke kan du levere produktet tilbake. Registrer det nye Bosch-produktet ditt innen 2 uker etter innkjøpsdato, og du får 100 dager på deg til å finne ut om du er 100 % fornøyd.

Easy way to perfect results

Bosch produserer holdbare produkter med fullendt ytelse som alltid møter faktiske behov. Resultatet er alltid en påtagelig kvalitet som gjør vanlige dager litt enklere og hyggeligere. Vi forenkler det vanskelige. Vi får det som er tidkrevende til å gå fortere. Vi gjør det tunge lettere. Forbrukeren kan stole på at Bosch lever opp til, eller til og med overgår forventninger. Med Bosch får du kvalitet du kan stole på.

Våre produkter tåler å settes på prøve

Vi ønsker alltid tester av våre produkter velkommen. Når et uavhengig institutt tester dem, kan de virkelig vise hva de står for. Vi får et bevis på kvaliteten til produktene våre.

Enkel installasjon, kompromissløs kvalitet

Bosch innbyggingsprodukter

Innbyggingskomfyrer installeres under benkeplaten og styrer platetoppen over. Innbyggingsovner kan derimot integreres i både vegg- og underskap. Hvis du velger en separat ovn kan du plassere platetoppen hvor du vil. Har du begrenset med plass, kan du velge en modell som kun er 45 cm høy. Uansett hvilken modell du velger får du alltid perfekte resultat.

Nytelse på kort tid

Mikrobølgeovner fra Bosch

Mikrobølgeovner fra Bosch er ideèlt for de som vil spare tid og energi når de lager mat og baker. Det går mye raskere og det er mer økonomisk å varme små porsjoner i en mikrobølgeovn. En mikrobølgeovn fra Bosch tiner opp maten på noen få minutter.

Masse plass til din mat

En av våre beste ideer

Innredningen i våre kjøleskap og frysere gir god oversikt, og de er lette å fylle og tømme. Hvis du har en høy kasserolle eller en stor juleskinke får de plass, takket være fleksible hyller. En delt glasshylle gjør at du kan ta bort hele eller en del av den. Hyllene er lette å nå, og ettersom de kan dras helt ut, er det enkelt å sette inn varene.

NoFrost

Bosch nye kombiskap med NoFrost gjør det lettere for deg å spise mer næringsrikt, fordi VitaFresh-systemet skaper optimale lagringsforhold for ferskvarene dine. Maten holder seg opptil tre ganger lenger enn i en vanlig skuff i kjøleskapet. Slik blir det enkelt for deg å alltid ha ferske matvarer – uten å måtte handle hver dag.
Vitafresh

Leter du etter den nyeste teknologien for å holde dine kjølevarer friske? Da har du kommet til rett sted

Vi har utviklet energieffektiv teknologi, fleksibel innredning, enkel fylling og tømming, og innovative systemer for å holde maten frisk. Slik at du bare trenger å fokusere på deilig mat.

Funksjonell og tidløs design, enkel installasjon

Våre platetopper

En separat platetopp kan installeres uavhengig av ovnen. Du kan f.eks. installere ovnen i en kjøkkenøy eller i et veggskap. Eller så kan du velge en av våre Domino-modeller med 30 – 40 cm bredde, f.eks. Teppan Yaki for japansk matlaging eller wokbbrenner for det asiatiske kjøkkenet.

En frisk ventilator i kjøkkenet

Vi har utviklet et antall ekstra kraftfulle ventilatorer som sørger for at det er god matlukt som spres i kjøkken , ikke matos. Desuten har vi isolert dem og gitt dem ekstra lyddemping så de knapt høres.

Bosch. En oppvaskmaskin for alle kjøkken

Vi vet ikke hvordan ditt kjøkken ser ut, men vi kan garantere at en oppvaskmaskin fra Bosch innfrir dine forventninger og passer inn overalt