EICO. refine your choice

EICO er leverandør av hvitevarer og førende innenfor kjøkkenvifter. Hos oss finner du produkter fra noen av verdens førende produsenter, støttet opp av markedets beste knowhow og service. Vi har røtter i kjøkkenbransjen og mer enn 36 års erfaring – det betyr, at vi vet mere om emnet enn de fleste, og vi kan til hver tid guide deg til det helt riktige valg.

Kjøkkenvifter er "vitenvarer"

Faktor som design, suge evne, materialer, energi forbuk, støy nivå og pris, inngår selvsagt i overveielser, men også montering, sugeevne osv, er relevant når du skal velge kjøkkenvifte. Hos EiCO vet vi mer om kjøkkenviften enn de fleste, og den viten kommer selvfølgelig deg til gode.

Silent perfection

Faber er en italiensk produsent av kjøkkenvifter, som har beskjefiget seg med ventilasjon i mer enn 60 år. Her er det ikke bare tale om funksjonelle kjøkkenredskaper men estetiske design produkter, som raffinerer kjøkkenets uttrykk. 

Faber er i dag verdens nest største produsent av kjøkkenvifter.

Italienske tradisjoner med ELICA

Italienske tradisjoner for godt håntverk kombinert med en sans for innovasivt design gjør ELICA – kjøkkenvifter til noe helt spesielt. Siden start på 70 tallet har den italienske produsent revolusjonert markedet – med banebrytende teknologi, med respekt for detaljen og en kvalitet, som ganske enkelt Ikke kan kjøpes bedre. 

Alt det har gjort ELICA til det, de er i dag - verdens største produsent av kjøkkenvifter.

Wireless connection

Eicolink er et integrert kombinasjonssystem med trådløs forbindelse mellom platetopp og kjøkkenvifte. Systemet fungerer som en fjernbetjening i platetoppen, som kan betjene de kjøkkenvifter som har Eicolink logoen.

At your service

Også på service fronten er vi sterkere enn de fleste. Det betyr mye for oss, at vi kan gi deg en opplevelse ut over det alminnelige, og at vi lever opp til dine forventninger - kanskje til og med overgår de. Har du problemer med et av våre produkter, feier vi deg ikke bare av med en panikk løsnig og dårlige unnskyldninger. I stedet følger vi saken til døra, med en av våres medarbeidere, som hjelper med å finne en løsning på problemet. Det syns vi, rimer på riktig god service.