Idéer som skaper historie

NEFF

Helt siden starten i den tyske byen Bretten i 1877 har NEFF utstyrt kjøkken der matlaging står i sentrum. Hemmeligheten er kanskje at vi bruker så mye tid på kjøkkenet. Her finner vi og utvikler nye løsninger med solid tysk kvalitet for de som ønsker å ta matlagingen til et nytt nivå.
Kom nærmere matlagingen din. Den eneste ovnsdøren i verden som forsvinner når du åpner den.

Slide&Hide®

Ikke la noe komme mellom deg og en vellykket middag. Døren forsvinner helt under ovnen og gir deg bedre plass på kjøkkenet. Slide & Hide er standard på alle fullstore ovner fra NEFF. Kan kombineres med alt fra pyrolytisk selvrengjøring til damp.

Full kontroll over platetoppen - med en eneste bryter

Med den magnetiske enknappsfunksjonen TwistPad® Fire styrer du alle kokesonene enkelt og komfortabelt. En hjelper i hverdagen – men også detaljen som garanterert blir en snakkis når du har gjester.

Mer frihet når du planlegger kjøkkenet

NEFF platetopp med integrert ventilator passer perfekt for kjøkkenøya. Den automatiske ventilatoren er lett å rengjøre og fettfilteret kan vaskes.

”Hold råvarene friske og opptil tre ganger lenger”.

FreshSafe®-skuffene lagrer mat ved nesten 0 °C med middels eller høy luftfuktighet, som holder maten fersk og bevarer næringsstoffene.

Dempet lukning

Dør med dempesystem og dørlukking med SoftClose, perfekt når du har hendene fulle av råvarer. Stenger seg automatisk i en vinkel fra 20°. SoftClose er standard på alle Neff kjøle-produkter for innbygging.

Ovner

Lage mat med damp
Damp vil gi deg et perfekt resulter enten du lager grønnsaker, eller baker brød. En sprø overflate og en smaksrik og saftig innside.

Gode utsikter
Se klart og tydelig på alle nivåer samtidig. LED belysningen når frem selv i de mørkeste hjørnene.

Fullendt design
SeamlessCombination gjør det mulig å sømløst kombinere produkter som installeres ovenpå hverandre. Den rustfrie stållisten på hver side lar deg elegant kombinere to hvitevarer til en sømløs enhet.

Kraftfulle ventilatorer

Fanger effektivt matos fra hele platetoppen
Bak glasset skapes det en luftvegg som forbedrer luftstrømmen. På den måten kan ventilatoren effektivt fange opp matos og damp, uansett hvor på platetoppen du lager mat.

Clean air filter
Neffs resirkulerende ventilatorer med CleanAir-filter når et osopptak på opptil 95%.

Chef 70°C

Oppvaskmaskiner

Dersom du lager mat som en proff trenger du en oppvaskmaskin som tåler tøffe tak. Med Chef 70°-programmet får du bort alle fastbrente rester i alle slags kasseroller. Alt blir rent, tørt og skinnende.

Built-in espresso ikke bare en fryd for øyet

Et godt måltid bør avsluttes med en god kopp kaffe. Med OneTouch Function kan du enkelt, med et tastetrykk, velg hvilken type kaffe du foretrekker. Dersom du vil ha dobbelt opp av det gode velger du DoubleCup – to kopper, to ulike kaffetyper, ett tastetrykk.