Hever seg over alle standarder

Siemens

Alle studioLine hvitevarer overbeviser med et enkelt og stilig utseende som tiltrekker seg oppmerksomhet. Og deepBlack glassdør forsterker det eksklusive uttrykket. Sammen med kjøkkenmøblene dine får du et gjennomgående inntrykk av eleganse og eksklusivitet på kjøkkenet ditt.

Utfordre studioLine i 150 dager

Vi vil leve opp til dine forventninger. Derfor tilbyr vi deg et unikt fornøyd kundetilbud som gir deg tid til å sette de nye studioLineproduktene på prøve. Du får hele 150 dagers returrett.

Alt du behøver å gjøre, er å registrere deg og dine Siemens produkter i My Siemens Home.

Nedsenkbar ventilator for plassering i bank

Med glassdraftAir får du et skikkelig blikkfang i kokesonen – som et startpunkt for ekstraordinære øyeblikk. Nye glassdraftAir fra Siemens kombinerer eksepsjonell design, materialer av høy kvalitet og utmerket avtrekksytelse – perfekt for ditt åpne kjøkken.

Intelligente topper med sans for perfeksjon

Induksjonstoppen er det moderne kjøkkenets hjerte. Siemens freeInduction er en helt grenseløs induksjonstopp med én stor kokesone. Toppen registrerer plasseringen og formen til kasserollen, og husker til og med temperaturen du stilte inn hvis du flytter på den. Høres det ut som magi? Bare vent til du begynner å bruke den. Da er det du som skaper magien.

Ventilatorer

Hvordan ville kjøkkenet ditt se ut hvis du ikke trengte å ta høyde for en kjøkkenvifte? Kvik har inngående kunnskap til de beste hvitevarene og deres samspill med kjøkkenet og har lang erfaring med kjøkkenløsninger, hvor design og funksjonalitet går opp i en høyere enhet. Siemens inductionAir Plus induksjonstopp med innebygd kjøkkenvifte, er blitt vurdert som "Best in test" av Råd & Rön i desember 2020.

Ovner

Siemens kompaktserie har revolusjonert utformingen og planleggingen av moderne kjøkken. De nye iQ700-kompaktovnene er proppet med intelligente funksjoner. Uansett hvilken ovn du velger i iQ700 serien vil linjene passe perfekt om du plasserer de over, eller ved siden av hverandre.

En stor ovn i kompakt format – stekebrettene, -ristene kan brukes i både stor ovn og kompaktovn.

RoastingSensor Plus – innovativ steketermometer

RoastingSensor Plus er et steketermomete rmed 3 målepunkter. Den gir et mer nøyaktig stekeresultat (nesten) uansett hvor du stikker termometeret. Ovnen vil alltid velge punktet med den laveste kjernetemperaturen. Termometeret kan også benyttes sammen med mikro- og dampfunksjoner.

VarioSpeed – dobbelt så raskt

Ved å kombinere den nye innovative mikrofunksjonen varioSpeed med de vanlige ovnsfunksjonene reduseres matlagingstiden med opptil 50%. Resultatet blir likevel utmerket.

ActiveClean – ovnen som renser seg selv

Pyrolyseprogrammet activeClean gjør ovnen skinnende ren mens du slapper av. Rester forvandles til aske under høy temperatur. Deretter kan du bare tørke vekk asken med en klut. Ingen kjemikalier trengs.

Kjøleskap - nyt maten lengre

En forutsetning for god mat er ferske råvarer. Siemens kjøleskap er utstyrt med ulike freshness-systemer som gjør det enkelt og fleksibelt for deg å holde maten fersk. Dermedkan du alltid nyte god mat uansett om du har hatt tid til å handle eller ikke.

HyperFresh Premium – holder maten frisk opptil tre ganger så lenge.

HyperFresh

Næringsmidlene får tre ganger så lang levetid i en sone i kjøleskapet som konstant holder 0,5 °C. Nullgradsonen er fordelt på tre separate skuffer.


En mindre skuff for nøtter, ost og egg. En større for fisk og kjøtt. Samt en fuktighetsregulerende skuff for frukt og grønt.

Oppvaskmaskiner

Dobbelt så rask oppvask og tørking med varioSpeed. Hvorfor vente lenge på en ren og skinnende oppvask? Med Siemens varioSpeed Plus-funksjon er oppvaskmaskinen ferdig opptil 66% raskere. Resultatet er naturligvis strålende.

Toppkarakter i tørkeevne

Zeolith®

Toppkarakter i tørkeevne. Zeolith®-tørking tar opp fuktigheten og gjør den om til varmeenergi. Resultatet blir raskere, mer effektiv tørking med et lavere energiforbruk. Zeolith®-tørking gjør også at plasten tørker bedre.