Making life easy. Since 1916.

Zanussi

Vår lidenskap er å levere praktiske og effektive løsninger som er enkle å bruke. Vi kombinerer italiensk design og kvalitet i alt vi gjør.

Uanstrengt rengjøring

Pyrolytisk teknologi betyr at du aldri trenger å skrubbe ovnen igjen. Når programmet er satt på vil døren låse seg, høye temperaturer blir aktivert, og smuss forvandles til aske. Asken kan tørkes bort når ovnen er avkjølt, og gjør rengjøringen uanstrengt med ovner som har pyrolytisk rengjøring.

Induksjonstopp

For sikker og rask matlaging med lite energiforbruk, trenger du en induksjonstopp. Kontroller temperaturen med et enkelt trykk og legg merke til hvor raskt en Zanussi induksjonstopp reagerer; fjern kasserollen fra toppen og det er ingen risiko for at du brenner deg. Våre induksjonstopper er tilgjengelig i en rekke størrelser og design, slik at du kan velge designet som passer deg og ditt kjøkken best.

Ingen avriming med No Frost

Det er ikke nødvendig å avrime fryseren med No Frost. Det beste innen isfri teknologi på markedet, som garanterer god ytelse uten innsats fra deg.

TwinTech

Riktig mengde fuktighet for å bevare smak, tekstur og holder maten fersk lenger. Et kjølesystem kjøler fryseren, slik at det ikke samler seg frost. Det andre kjøler kjøleskapet, som gir høyere fuktighet så maten bevares lenger.