Vi utvider utvalget vårt av FSC®-sertifiserte produkter.

I 2011 var vi en av de første kjøkkenprodusentene som ble tildelt FSC®-merkingen. FSC står for Forest Stewardship Council og er et høyt ansett, internasjonalt nonprofit-stempel som gis ved overholdelse av FSC-standarden. FSC er en garanti for ansvarlig felling av trær og bidrar til å forbedre levekårene til lokalbefolkningen i skogsområder rundt om i verden.

I dag er alle benkeplatene våre i heltre og nesten alle dørene laget av FSC-sertifisert treverk. Dette betyr at når du velger et av våre kjøkken, vet du at det er laget av ansvarlig innhentet materiale.

Ingen ekstra kostnader for kundene våre.

Vi er en av de største aktørene i kjøkkenbransjen, og vi har et ansvar for å sikre at produktene våre er laget på en måte som tar hensyn til mennesker og miljø.


Alle benkeplatene våre i heltre er FSC-sertifisert, så det falt oss helt naturlig å gjøre dette standard for frontene også. Dette medfører ingen ekstra kostnader for kundene våre. Med de FSC-merkede produktene våre tar vi et aktivt skritt i riktig retning for å gjøre bærekraft til en selvfølge når vi handler kjøkken, bad eller garderobe.

Finn ut mer om FSC

Vi har Indeklimamærket.

Vi har vært gjennom omfattende testing, og produktene våre har blitt tildelt Indeklimamærket. Dette sikrer deg et bedre inneklima når du velger et kjøkken, bad eller garderobe fra oss.

Indeklimamærket stiller krav til produktenes påvirkning på luftkvaliteten, og skiller seg derfor ut blant miljømerker som Svanemerket, som i større grad stiller krav til produksjon og avhending, og i mindre grad krav til produktenes innvirkning på inneklimaet ved daglig bruk.

Produkter som er merket med Indeklimamærket gir en garanti for at alle materialer som brukes, har gjennomgått omfattende tester for avgassing og luftutslipp samt irriterende stoffer.

Les mer om Indeklimamærket

Vil du vite mer om FSC®?

Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi bruker FSC-sertifiserte produkter.

Vår avdeling for kvalitetssikring

Laila Holm Pedersen, Kvalitetssikring

Tlf.: +45 20 98 44 20
E-post: lhp@kvik.com

Representant for Forest Stewardship Counsel

Loa Dalsgaard Worm

Tlf.: 28 78 08 19.
E-post: loa@fsc.dk