I Kvik har bærekraft høy prioritet.

Kviks dører kan ha forskjellig design, men de har én ting til felles - de er alle laget av sertifisert tre. Vi benytter oss av to ulike globale sertifiseringsorganer, FSC® og PEFC™, som arbeider for å fremme en miljøvennlig, samfunnsnyttig og økonomisk levedyktig forvaltning av verdens skoger.

Med våre sertifiserte produkter tar vi et aktivt skritt i retning av å gjøre bærekraft til en selvfølge når du handler kjøkken, bad eller garderobe.

Produsert med neste generasjon i tankene.

Det er bare å kaste et raskt blikk på den, og forsiktig berøre overflaten, så skjønner du hvorfor så mange som kjøper kjøkken, fortsatt foretrekker benkeplater i heltre.

Ikke noe annet materiale gir en varmere og mer naturlig atmosfære. Du kan også glede deg over at alt treverket i våre benkeplater kommer fra FSC®-sertifisert skog. Det innebærer at både flora og fauna beskyttes optimalt, at nye trær plantes i (minst) samme hastighet som fullvoksne trær felles - og skogsarbeiderne får rettferdig lønn og er sikret trygge arbeidsforhold.

Finn ut mer om FSC

Vi har Indeklimamærket.

Vi har vært gjennom omfattende testing, og produktene våre har blitt tildelt Indeklimamærket. Dette sikrer deg et bedre inneklima når du velger et kjøkken, bad eller garderobe fra oss.

Indeklimamærket stiller krav til produktenes påvirkning på luftkvaliteten, og skiller seg derfor ut blant miljømerker som Svanemerket, som i større grad stiller krav til produksjon og avhending, og i mindre grad krav til produktenes innvirkning på inneklimaet ved daglig bruk.

Produkter som er merket med Indeklimamærket gir en garanti for at alle materialer som brukes, har gjennomgått omfattende tester for avgassing og luftutslipp samt irriterende stoffer.

Les mer om Indeklimamærket

Vil du vite mer om FSC®?

Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi bruker FSC-sertifiserte produkter.

Vår avdeling for kvalitetssikring

Dennis Frank Brokholm, Kvalitetssikring

Tlf.: +45 20 98 44 12
E-post: dbr@kvik.com

Representant for Forest Stewardship Counsel

Loa Dalsgaard Worm

Tlf.: 28 78 08 19.
E-post: loa@fsc.dk 

Vil du lære mer om oss og våre bærekraftsambisjoner?