I Kvik har bærekraft høy prioritet.

Det er godt mulig at Kviks dører er designet på forskjellige måter, men de har én ting til felles, og det er at alle er FSC®-merket. FSC står for 'Forest Stewardship Council®' – en global sertifisering med støtte fra grønne og sosiale organisasjoner som samarbeider om bærekraftig skogdrift, med respekt for økonomiske, sosiale og naturmessige interesser.

Med de FSC-merkede produktene våre tar vi et aktivt skritt i riktig retning for å gjøre bærekraft til en selvfølge når vi handler kjøkken, bad eller garderobe.

Produsert med neste generasjon i tankene.

Det er bare å kaste et raskt blikk på den, og forsiktig berøre overflaten, så skjønner du hvorfor så mange som kjøper kjøkken, fortsatt foretrekker benkeplater i heltre.

Ikke noe annet materiale gir en varmere og mer naturlig atmosfære. Du kan også glede deg over at alt treverket i våre benkeplater kommer fra FSC®-sertifisert skog. Det innebærer at både flora og fauna beskyttes optimalt, at nye trær plantes i (minst) samme hastighet som fullvoksne trær felles - og skogsarbeiderne får rettferdig lønn og er sikret trygge arbeidsforhold.

Finn ut mer om FSC

Vi har Indeklimamærket.

Vi har vært gjennom omfattende testing, og produktene våre har blitt tildelt Indeklimamærket. Dette sikrer deg et bedre inneklima når du velger et kjøkken, bad eller garderobe fra oss.

Indeklimamærket stiller krav til produktenes påvirkning på luftkvaliteten, og skiller seg derfor ut blant miljømerker som Svanemerket, som i større grad stiller krav til produksjon og avhending, og i mindre grad krav til produktenes innvirkning på inneklimaet ved daglig bruk.

Produkter som er merket med Indeklimamærket gir en garanti for at alle materialer som brukes, har gjennomgått omfattende tester for avgassing og luftutslipp samt irriterende stoffer.

Les mer om Indeklimamærket

Vil du vite mer om FSC®?

Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi bruker FSC-sertifiserte produkter.

Vår avdeling for kvalitetssikring

Dennis Frank Brokholm, Kvalitetssikring

Tlf.: +45 20 98 44 12
E-post: dbr@kvik.com

Representant for Forest Stewardship Counsel

Loa Dalsgaard Worm

Tlf.: 28 78 08 19.
E-post: loa@fsc.dk