Kvik-dager -- spar 20 % på kjøkken, bad og garderobe.

Akkurat nå har vi kjøkken, bad og garderobeuker. Spar 20 % på alle kjøkken, bad og garderober. Book et møte og la våre kjøkkeneksperter hjelpe deg.

Hvorfor skal du avtale et møte med oss? Avtal et møte på Kvik.no når det passer kalenderen din. Vi tilbyr ulike typer møter, så det er opp til deg om du vil ha et møte i butikk, Kvik Home eller et videomøte. Alle møtetyper er gratis og uforpliktende. Komplett kjøkken på under en måned. Vi har rask leveringstid på våre kjøkken fordi vi lagerfører de fleste av våre produkter på vår fabrikk i Danmark. Derfor kan vi levere et komplett kjøkken til deg på under en måned. Dette gjelder kun for utvalgte benkeplater og standard sortiment. Vi tar forbehold om at varer på spesialmål og enkelte produkter vil ha lengre leveringstid.

Se alle våre kjøkkendesign * Spar 20 % på veil. pris på kjøkken, bad og garderobe. Tilbudet gjelder ved kjøp av komplett kjøkken (skap, benkeplate og vask) samt minst 3 hvitevarer. Spar 20 % på veil. pris på alle badelementer samt vask, benkeplater og blandebatterier. Tilbudet gjelder ved kjøp av komplett bad til en verdi av minst 7500,- inkl. moms og før rabatt. Spar 20 % på veil. pris på alle garderober og vaskerom samt benkeplater, vask og blandebatterier til vaskerom og garderobe. Få mer informasjon på kvik.no eller i butikken.

Tid før tilbudet utløper

Tilbudet er gyldig til og med 21:59 — 30.09.2022

00

dager

00

timer

00

minutter

00

sekunder

Bestill et møte før tilbudet utløper