Tilbudet du forsøkte å besøke har utløpt, vi håper du i stedet vil nyte godt av våre andre tilbud.

Laminatbenkeplate på kjøpet

Hos Kvik får du ikke bare dansk design og høy kvalitet, du får også overraskende lave priser. I juli har vi kampanje på benkeplater. Når du kjøper et kjøkken får du med en laminatbenkeplate kostnadsfritt.

Hvorfor skal du avtale et møte med oss? Avtal et møte på Kvik.no når det passer kalenderen din. Vi tilbyr ulike typer møter, så det er opp til deg om du vil ha et møte i butikk, Kvik Home hjemmebesøk eller et videomøte. Alle møtetyper er gratis og uforpliktende. Rask levering hele sommeren Vi har rask leveringstid på våre kjøkken fordi vi lagerfører de fleste av våre produkter på vår fabrikk i Danmark. Derfor kan vi levere kjøkken til deg på under en måned. Dette gjelder kun for utvalgte benkeplater og vårt standard sortiment. Vi tar forbehold om at varer på spesialmål og enkelte produkter som hvitevarer kan ha lengre leveringstid.

Se alle våre kjøkkendesign *Benkeplate i laminat på kjøpet. Tilbudet gjelder ved kjøp av komplett kjøkken (skap, benkeplate og vask) samt ved kjøp av minst 3 hvitevarer. Gjelder bare laminatbenkeplater i vår katalog på side 117. Tilbudet gjelder t.o.m. 31.07.2022 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Tid før tilbudet utløper

Tilbudet er gyldig til og med 21:59 -- 31.07.2022

00

dager

00

timer

00

minutter

00

sekunder

Bestill et møte før tilbudet utløper