Bad kolleksjon - Kul design til badet


 • Mano Bad

  Elegant velvære med matthvite håndtaksløse Mano dører. Det er enkelt å bygge ut med smarte løsninger hvis du får behov for mer oppbevaringsplass. Alt er mulig med Kviks baderomssortiment.

  14 085,-
 • Ponte Bad

  Ponte gir et varmt og klassisk uttrykk til badet. Den lyse benkeplaten i helttre og den firkantede porselensvasken skaper ekstra stil til badet. Bruk glassdører i høyskapet for å skape ekstra dybde i rommet. Se også de nye Ponte-dørene til kjøkkenet.

  13 630,-
 • Tinta Bad

  Gi badet en ekstra piff med hvite Tinta-dører og blå profiler. Med Tinta får du muligheten til å sette ditt eget preg på badet med et utvalg av 10 forskjellige ripebestandige folier til aluminiumsprofilene. Se utvalget ved å klikke på profilen under skuffen.  Se også denne kombinasjonen av dører og profiler til kjøkkenet.

  10 500,-

 • Dark Wood Bad

  Dark Wood-døren i mørk trestruktur gir varme og det lille ekstra til badet. Døren står i sterk og flott kontrast til den hvite dobbeltvasken, som med sine svulmende og organiske former skaper et mykt og elegant formspråk.Du bør også legge merke til detaljen med speilskapet, som har to dører og diskret belysning på toppen. Se også Dark Wood-kjøkkenet.

  10 017,-
 • Rimini Bad

  Rimini til badet – både moderne og klassisk. Et frittstående badekar er et vakkert møbel på badet. Fyll karet med aromatiske oljer og nyt livet.

  3889,-
 • Linea White Bad

  Linea-badet er den perfekte løsningen for deg som vil ha rene linjer. Vasken Lava Night Sky står i flott kontrast til den enkle hvite døren. Et lite bad kan også se eksklusivt ut. Se også Linea White-kjøkkenet.

  5808,-

 • Linea Black Bad

  Linea Black-badet er til det lille, smale gjestetoalettet. Her vises det med den markante porselensvasken Slimline. Piff opp rommet med stilfulle håndklær og flotte, tøffe lamper over speilet.

  2517,-
 • Mano Square Bad

  Den store Kvik Core-håndvasken er designet slik at den gjør grensen mellom vask og benkeplate til en rolig, flytende overgang. Vasken kan henge fritt på veggen.

  19 806,-
 • Mano Sera Bad

  De sorte, håndtaksløse Mano Sera-dørene er enkle og tidløse. Benkeplate og designvask med bunnplate er støpt i ett og gir en flott finish.

  12 408,-

 • Lys og lekker innredning med hvite Bianco høyglansdører, benkeplate i hvit kompositt og en rund porselensvask som bryter de stramme linjene. Skapene har en usynlig push open-funksjon, og skuffene har hvite håndtak. Renere og enklere blir det ikke.

  Bianco Bad

  Lys og lekker innredning med hvite Bianco høyglansdører, benkeplate i hvit kompositt og en rund porselensvask som bryter de stramme linjene. Skapene har en usynlig push open-funksjon, og skuffene har hvite håndtak. Renere og enklere blir det ikke.

  25 321,-