Bad kolleksjon


 • Dark Wood Bad

  Dark Wood-døren i mørk trestruktur gir varme og det lille ekstra til badet. Døren står i sterk og flott kontrast til den hvite dobbeltvasken, som med sine svulmende og organiske former skaper et mykt og elegant formspråk.Du bør også legge merke til detaljen med speilskapet, som har to dører og diskret belysning på toppen. Se også Dark Wood-kjøkkenet.

  9436,-
 • Linea White Bad

  Linea-badet er den perfekte løsningen for deg som vil ha rene linjer. Vasken Lava Night Sky står i flott kontrast til den enkle hvite døren. Et lite bad kan også se eksklusivt ut. Se også Linea White-kjøkkenet.

  5584,-
 • Linea Black Bad

  Linea Black-badet er til det lille, smale gjestetoalettet. Her vises det med den markante porselensvasken Slimline. Piff opp rommet med stilfulle håndklær og flotte, tøffe lamper over speilet.

  2480,-

 • Mano Bad

  Elegant velvære med matthvite håndtaksløse Mano dører og Solid Surface designvask. Et frittstående badekar er et vakkert møbel på badet. Fyll karet med aromatiske oljer og nyt livet

  7466,-
 • Mano Square Bad

  Den store Kvik Core-håndvasken er designet slik at den gjør grensen mellom vask og benkeplate til en rolig, flytende overgang. Vasken kan henge fritt på veggen.

  19 088,-
 • Nyskapende design med flotte kontraster. Lang og smal marmorvask med hvit benkeplate i kompaktlaminat i en naturlig forlengelse. Det gir god avsetningsplass uten at benken fyller rommet for mye.

  Sera Bad

  Nyskapende design med flotte kontraster. Lang og smal marmorvask med hvit benkeplate i kompaktlaminat i en naturlig forlengelse. Det gir god avsetningsplass uten at benken fyller rommet for mye.

  15 870,-

 • Rimini Bad

  Rimini til badet – både moderne og klassisk. Designen er videreutviklet blant annet med en lekker nytolkning av den klassiske søylen mellom skapene. Benkeplaten er en vaskeekte nyhet – skapt i bærekraftig bambus limt i lag, som gir lekre og naturlige striper i forkant på benkeplaten.

  19 894,-
 • Mano Sera Bad

  De sorte, håndtaksløse Mano Sera-dørene er enkle og tidløse. Benkeplate og designvask med bunnplate er støpt i ett og gir en flott finish.

  12 311,-
 • Mano Bad

  Enkelt og stilrent med hvite Mano dører uten håndtak. Det er enkelt å bygge ut med smarte løsninger hvis du får behov for mer oppbevaringsplass. Mørk grå betongvask som gir rommet karakter. Gi badet mer personlighet med en flott stol, puter og blomster i vaser.

  13 679,-

 • Lys og lekker innredning med hvite Bianco høyglansdører, benkeplate i hvit kompositt og en rund porselensvask som bryter de stramme linjene. Skapene har en usynlig push open-funksjon, og skuffene har hvite håndtak. Renere og enklere blir det ikke.

  Bianco Bad

  Lys og lekker innredning med hvite Bianco høyglansdører, benkeplate i hvit kompositt og en rund porselensvask som bryter de stramme linjene. Skapene har en usynlig push open-funksjon, og skuffene har hvite håndtak. Renere og enklere blir det ikke.

  24 580,-