Produser med neste generasjon i tankene

Vårt bærekraftsmål.

Vi klarte det!

CO2-positive fra og med 2021.

Vi er et ambisiøst selskap i alt vi gjør, men spesielt når det gjelder bærekraft. Vi er kontinuerlig nyskapende for å oppnå målet vårt, som er å gi deg dansk design av høy kvalitet til overraskende lav pris. Vi har samme tilnærming til arbeidet vårt når det gjelder bærekraft. Produksjonen ved det danske hovedkontoret vårt ble CO2-positiv i 2021, og vi beveger oss fremover og jobber hardt med leverandørene våre mot målet om at hele leverandørkjeden vår skal bli CO2-nøytral innen 2025. 

Finn ut mer om ambisjonen vår om å bli CO2-positiv

Vi bruker

–- ansvarlige flatpakker.

En viktig del av konseptet vårt er vår effektive flatpakketransport. Vi setter sammen kjøkkenet i en Kvik-butikk i nærheten av deg, mens bransjestandarden er å montere dem på fabrikken. Vår logistikkløsning med flatpakker fører til mindre CO2-utslipp, siden vi kan transportere seks ganger flere kjøkken på hver lastebil.

Finn ut mer om vår leverings- og installasjonstjeneste
Våre produkter er

–- designet for å vare.

Vi lager tidløs dansk design med materialer av høy kvalitet fra ansvarlige råvarer. De utvidede garantiene våre gjenspeiler den sterke troen vår på langvarige produkter. Kjøkkenene våre er alltid laget med tanke på design og funksjon for å gi deg et bærekraftig valg som du kan være stolt av i hjemmet ditt og som du kan nyte i mange år. For det er i hjemmet at alle de beste minnene skje nå og i fremtiden.

Design
Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

Våre skritt mot en mer bærekraftig fremtid.

— –- resirkulerte produkter.

Vi streber etter å bruke bare bærekraftige og fortrinnsvis resirkulerte materialer. Siden slutten av 2020 har alle de folierte frontene våre blitt laget med resirkulert PET. Dette betyr at vi vil resirkulere 10,5 millioner plastflasker hvert år og gjøre dem om til langvarige forbruksvarer. Og i løpet av 2021 begynte vi å bruke resirkulert MDF i kjernen på kjøkkenfrontene våre.

— –- fornybar energi.

Siden 2019 har fabrikken og kontoret utelukkende fått strøm fra fornybar energi, og all belysning har blitt endret til LED for å spare energi. Disse endringene har redusert energiforbruket betydelig.

Vi er en del av FSC

–- bærekraftig tre.

Vi begynte å bruke FSC-sertifisert tre i utvalgte produkter i 2013. Vi er forpliktet til bærekraftig skogbruk, og siden sommeren 2020 bruker vi kun sertifisert bærekraftig tre i alle våre kjøkken, bad og garderober.

Finn ut mer om FSC

Kvik-produksjonen ble CO2-positiv i 2021.

Vi valgte fire bærekraftsmål fra FN.

FNs bærekraftsmål (SDG) er en samling av 17 globale mål som er utformet for å være en «plan for å oppnå en bedre og mer bærekraftig fremtid for alle». Vi har valgt å fokusere på fire spesifikke mål – og vi er opptatt av å endre måten vi gjør forretninger på.

De fire målene vi har valgt å fokusere på, er:

Mål 8: Anstendig arbeid og økonomisk vekst
Mål 12: Ansvarlig produksjon og forbruk
Mål 13: Klimatiltak
Mål 16: Fred, rettferdighet og sterke institusjoner

Ballingslöv Internationals bærekraftrapport 2022.

Vi er en del av det svenske konsernet Ballingslöv International AB. Ballingslöv International AB publiserer på årlig basis en bærekraftsrapport, som beskriver initiativene og fremgangen som alle selskapene i konsernet har hatt.

Læs hele rapporten her