Produser med neste generasjon i tankene

Vårt bærekraftsmål.

Vi bruker

–- ansvarlige flatpakker.

En viktig del av konseptet vårt er vår effektive flatpakketransport. Vi setter sammen kjøkkenet i en Kvik-butikk i nærheten av deg, mens bransjestandarden er å montere dem på fabrikken. Vår logistikkløsning med flatpakker fører til mindre CO2-utslipp, siden vi kan transportere seks ganger flere kjøkken på hver lastebil.

Finn ut mer om vår leverings- og installasjonstjeneste
Våre produkter er

–- designet for å vare.

Vi lager tidløs dansk design med materialer av høy kvalitet fra ansvarlige råvarer. De utvidede garantiene våre gjenspeiler den sterke troen vår på langvarige produkter. Kjøkkenene våre er alltid laget med tanke på design og funksjon for å gi deg et bærekraftig valg som du kan være stolt av i hjemmet ditt og som du kan nyte i mange år. For det er i hjemmet at alle de beste minnene skje nå og i fremtiden.

Design
Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

87 873,-

Våre skritt mot en mer bærekraftig fremtid.

— — sertifisert ansvarlig skogbruk

I 2013 begynte vi å bruke sertifisert trevirke i utvalgte produkter. Vi er opptatt av bærekraftig skogbruk, og siden sommeren 2020 har vi kun brukt sertifisert bærekraftig trevirke i alle våre kjøkken, bad og garderober.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

–- resirkulerte produkter.

Vi streber etter å bruke bare bærekraftige og fortrinnsvis resirkulerte materialer. Siden slutten av 2020 har alle de folierte frontene våre blitt laget med resirkulert PET. Og i løpet av 2021 begynte vi å bruke resirkulert MDF i kjernen på kjøkkenfrontene våre.

–- fornybar energi.

Siden 2019 har fabrikken og kontoret utelukkende fått strøm fra fornybar energi, og all belysning har blitt endret til LED for å spare energi. Disse endringene har redusert energiforbruket betydelig.

Det er en reise

Vi valgte fire bærekraftsmål fra FN.

FNs bærekraftsmål (SDG) er en samling av 17 globale mål som er utformet for å være en «plan for å oppnå en bedre og mer bærekraftig fremtid for alle». Vi har valgt å fokusere på fire spesifikke mål – og vi er opptatt av å endre måten vi gjør forretninger på.

De fire målene vi har valgt å fokusere på, er:

Mål 8: Anstendig arbeid og økonomisk vekst
Mål 12: Ansvarlig produksjon og forbruk
Mål 13: Klimatiltak
Mål 16: Fred, rettferdighet og sterke institusjoner

Ballingslöv Internationals bærekraftrapport 2022.

Vi er en del av det svenske konsernet Ballingslöv International AB. Ballingslöv International AB publiserer på årlig basis en bærekraftsrapport, som beskriver initiativene og fremgangen som alle selskapene i konsernet har hatt.

Læs hele rapporten her