AVOLIA

Avolia-badet har en ultramatt resirkulert PET-overflate med en kjerne av resirkulert tre, som også kan resirkuleres på nytt når du bytter ut badet igjen om mange år. Overflaten er svært holdbar og bestandig mot fingeravtrykk, så den er enkel å holde ren. Det er opp til deg om du vil ha kontraster eller et ensfarget utseende på håndtakene.

Avolia

Avolia lar stilen din skinne – i hele hjemmet

Ton-i-ton er ikke nødvendigvis din stil, men det er et godt eksempel på hva du kan gjøre med Avolia på badet – du kan gjøre det til noe helt eget. Når du har valgt ut fargen du vil ha, kan du velge kombinasjonen av de integrerte håndtakene: både rammen på håndtaket og bakgrunnen  fås i 9 ulike nyanser.

Så hvis du allerede har valgt Avolia på kjøkkenet, kan du få et stilig uttrykk på badet ved hjelp av bare en subtil variasjon i utformingen av håndtakene. 

 

 

Et lite skap som definerer stilen på hele badet

Det handler riktignok om stil og valg, men den ultramatte finishen til Avolia gir en intensitet som fanger oppmerksomheten din – og sannsynligvis berøringen også – selv om det bare er snakk om ett enkelt skap under speilet. Det er så grafisk at det ser ut til å skape reglene for rommet. Det bør være ... minimalistisk? Det er selvfølgelig opp til deg.

 

 

Utforsk våre andre baderomsdesign

Design