Hvorfor bør du velge Kvik?

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

87 874,-

Vi synes at det å kjøpe et kjøkken skal være like hyggelig som livet du lever på det kjøkkenet. Alle middagene du lager, sene kvelder med venner over noen glass vin, leksene barna gjør ved bordet, kortspillene du spiller – kjøkkenet er sentrumet i livet ditt.

Men uansett om du kjøper et kjøkken, bad eller en garderobe, er vi din betrodde partner for vakre, danske designprodukter i høy kvalitet og bærekraftige materialer, til en pris du har råd til.

Vi streber alltid etter å tilby fantastisk kundeservice, fra det øyeblikket du går inn i en av butikkene våre, til det nye kjøkkenet, badet eller garderoben er helt på plass og klart til bruk.

Dansk design.

Alle kjøkkenene våre er et eksempel på prinsippene for dansk design – funksjonelt og vakkert i ett. Hver detalj er nøye gjennomtenkt, fra integrerte håndtak til glatte, matte overflater laget av bærekraftige materialer. 

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

87 874,-

Vi står for kvaliteten på produktene våre.

Vi lager produktene våre av kvalitetsmaterialer, og de gjennomgår en streng testprosess for å sikre at de varer. Og det betyr at vi står bak dem med lange garantier:

  • 5 år på benkeplater
  • 10 år på skap, dører og skyvedører
  • 25 år på bevegelige deler 

 

Les om garantiene våre

Overraskende lave priser.

Vi foretrekker å snakke om dansk design, om bærekraft og om prosjektet ditt, men la oss være ærlig: alle trenger å snakke om pris. Prisen er viktig, og derfor snakker vi om det hver dag. Og hvorfor vi gjør ting annerledes for å holde prisene rimelige. Vi holder dem gjennomsiktige også, slik at du vet nøyaktig hva du får for pengene dine.

Les mer om prisene våre

Vi bryr oss om neste generasjon.

Vi tar bærekraft på alvor. Derfor beregner vi CO2-fotavtrykket vårt og kompenserer for det vi ikke kan endre (som den siste sikkerhetsgeneratoren som kjører på diesel). Det er også grunnen til at vi bruker så mange bærekraftige materialer til å lage kjøkkenene våre som vi kan, og stadig ser på hvordan vi kan bruke enda mer. 

Les mer om bærekraftsreisen vår

Vi kan hjelpe deg med finansiering.

Et nytt kjøkken er en stor investering, derfor tilbyr vi finansieringsalternativer. Vi er her for å få kjøkkendrømmene dine til å gå i oppfyllelse. 

VEDA dark oak

78 093,-

Flatpakker -- smart logistikk.

Helt tilbake i begynnelsen oppdaget vi at vi kunne transportere fire ganger så mange kjøkkener på hver lastebil hvis vi flatpakket dem. Derfor har hver og en av butikkene våre sitt eget verksted. Vi sender kjøkkenene ut på den mest effektive måten, og de setter dem sammen for deg. Og det er bedre for miljøet og for oss alle. 

Utforsk våre design.