Kvik B2B

Den perfekte partneren for ditt neste prosjekt.

Siden vi ble grunnlagt i 1983 har vi vært en pålitelig partner for B2B-kunder som alle har et kompromissløst ønske om et høyt nivå av service, kvalitet, pris og design. Vi har mer enn 180 butikker i 13 land, og vi har et suverent nivå når det gjelder service og design. Du vil bli koblet sammen med en butikk i nærområdet, og du vil få en egen kontaktperson i butikken. Dette vil være en som har kjennskap til deg og prosjektet, og som vil følge det fra start til slutt. Enten du pusser opp et enkelt familiehjem, bygger et kompleks med 120 leiligheter eller pusser opp kjøkken og bad i en hel blokk med leiligheter for et borettslag, kan vi hjelpe.

Du vil oppleve at vi er fleksible og serviceinnstilte. Og vi kan raskt levere kvalitetskjøkkenene kundene krever. Fire av fem av kundene våre ville valgt oss igjen.

Kvik leverer alltid kvalitet til rett tid.

— Jørn Petter Tangen
Familiehus AS
Er du klar?

Snakk med ekspertene.

Finn en butikk i nærheten av deg, eller ta kontakt og fortell oss om prosjektet, så formidler vi kontakt med butikken som er nærmest prosjektet.

Finn en butikk i nærheten

Vi står for kvaliteten i våre produkter

5

års garanti på benkeplater.

Garanti på benkeplater

Vi har et bredt utvalg av benkeplater som samsvarer med våre kjøkkendesign og din livsstil – se dem her.

10

års garanti på skap, dører og skyvedører.

Garanti på, skap, dører og skyvedører

Garantien brukes ikke bare på kjøkkenproduktene våre, men også alle dørene til bad og garderobeprodukter som inkluderer Module16-elementer, Vario19 -byggesystemer og skyvedører – finn tilpasset garderobedesign.

25

års garanti på bevegelige deler.

Garanti på bevegelige deler

Hengslene, skuffeskinnene, hjulene og andre bevegelige deler vi bruker på kjøkkenet, badet og garderoben, er laget for å vare, men hvis de skulle bli slitt ut, tar vi ansvar.

Vi har Indeklimamærket.

Vi har vært gjennom omfattende testing, og produktene våre har blitt tildelt Indeklimamærket. Dette sikrer deg et bedre inneklima når du velger et kjøkken, bad eller garderobe fra oss.

Indeklimamærket stiller krav til produktenes påvirkning på luftkvaliteten, og skiller seg derfor ut blant miljømerker som Svanemerket, som i større grad stiller krav til produksjon og avhending, og i mindre grad krav til produktenes innvirkning på inneklimaet ved daglig bruk.

Produkter som er merket med Indeklimamærket gir en garanti for at alle materialer som brukes, har gjennomgått omfattende tester for avgassing og luftutslipp samt irriterende stoffer.

Les mer om Indeklimamærket
Tre i våre produkter

FSC® sertifisert tre.

Alt tre i våre produkter er FSC-sertifisert, og fra og med 2021 er benkeplatene i tre det også, med unntak av bambus. FSC står for Forest Stewardship Council®, som er et internasjonalt sertifiseringsråd.

Sertifiseringen er din garanti for at treet som brukes i kjøkkenet, er produsert gjennom bærekraftig skogbruk, og også bidrar til bedre levestandard for lokalbefolkningen i skogsområder rundt om i verden. 

Les mer om FSC
Er du klar?

Snakk med ekspertene.

Finn en butikk i nærheten av deg, eller ta kontakt og fortell oss om prosjektet, så formidler vi kontakt med butikken som er nærmest prosjektet.

Finn en butikk i nærheten

Uansett hvem du er, kan vi hjelpe deg.

— Leiligheter og borettslag.

Enten boligforeningen trenger å renovere noen kjøkken, eller dere trenger å modernisere alle kjøkkenene på eiendommen, hjelper vi gjerne. Siden 1983 har vi jobbet med offentlige og private boligforeninger for å modernisere og renovere kjøkken.Vi leverer kjøkken til nye prosjekter og renoveringer av flere leiligheter og utleieeiendommer. Vi kan levere og installere store volum raskt og med en fleksibel tidsplan. På større prosjekter er vi kjent for å kunne fullføre ett kjøkken per dag.

— Arkitekter.

Designer du kvalitetsboliger? Utseendet, linjene og materialene må harmonisere for å gi liv til drømmen din. Og det omfatter kjøkkenet som et viktig og sentralt element i prosjektet og i kundens bolig. Med leveranser hver uke, kan vi levere kundene dine det kjøkkenet de drømmer om. Og de kan få et bad og en garderobe som passer til.I en Kvik-butikk i nærheten av prosjektet ditt får du en erfaren partner som har hjulpet arkitekter med å finne danske designkjøkkenløsninger som samsvarer med deres visjon, noe vi har holdt på med siden 1983.

-- fra små byggherrer til store entreprenører.

— Byggherrer og snekkere.

Trenger du en pålitelig, fleksibel partner med mange års erfaring med å levere kjøkken til individuelle eller mindre renoveringsprosjekter? Noen du stoler på for å få jobben gjort? Noen du kan ringe for rask utskifting hvis en front er skadet? Ett enkelt kontaktpunkt som kjenner til deg og bedriften din? Den nærmeste Kvik-butikken er akkurat den partneren.Siden 1983 har snekkere og byggherrer valgt Kvik til å levere kvalitetskjøkken til kundene. Les videre, og se hvordan vi kan hjelpe deg med å finne en løsning som gjør kundene fornøyd.

— Entreprenører.

Bygger du kvalitetsboliger og boligprosjekter? Ønsker du å tilby et kjøkken med høy kvalitet i dansk design som tilbyr krevende kunder muligheter for oppgradering? Vi har leveranser hver uke til butikkene våre, slik at vi kan håndtere rask installering.Det er mange aspekter i et byggeprosjekt som skal passe sammen, så vi forstår svært godt behovet for nøyaktige leveringstider og detaljerte tilbud. Vi forstår det godt, for vi har levert kjøkkenløsninger til entreprenører siden 1983. Les videre, og se hvordan vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt.