Kjøp nå – betal senere

Du trenger ikke å betale hele beløpet på kjøkkenet ditt nå

Med våre finansieringsalternativer har du mulighet til å betale for kjøkkenet ditt på dine egne vilkår. Ønsker du ikke å tømme sparekontoen? Planlegger du et stort bryllup eller jubileum? Skal du på drømmeferie? Gjør alt dette og få drømmekjøkkenet ditt også! Bruk finansieringsalternativene våre og betal alt i enkle månedlige rater som passer til budsjettet ditt.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

80 780,-

Du kjenner budsjettet ditt best

Du kjenner månedsbudsjettet ditt best, så vi setter deg i førersetet med våre enkle månedlige betalinger. Du velger beløp og lengden på lånet. Du kan finansiere hele eller deler av det nye kjøkkenet - hvor mye du ønsker å finansiere, er opp til deg.

Alltid transparent

Uansett hvilket beløp du velger å finansiere, sørger vi alltid for at totalbeløpet kommer tydelig frem. Vi har valgt ut finansieringspartnere med omhu for å få de best mulige finansieringsalternativene for deg. Din personlige kjøkkenekspert kan forklare mulighetene for deg. 

Avtal et møte for å lære mer

5 gode grunner til å finansiere kjøkkenet ditt

Vi vet at et nytt kjøkken er en stor investering. Finansiering kan gjøre det lettere å få råd til startkostnadene ved et nytt kjøkken og gjør det også mulig å spre kostnadene over tid gjennom månedlige betalinger. Eller kanskje det kan hjelpe deg med å skaffe de små tingene som gjør livet enklere, som en kran med kullsyrevann eller et vinkjøleskap. Her er en liste over gode grunner til å finansiere drømmekjøkkenet ditt.