Tilgjengelige stillinger

Som en del av teamet vårt skaper, lager og selger du ikke bare kjøkken, bad og garderober. Du baner vei for folk, ekte mennesker som deg og meg, slik at de kan realisere kjøkkendrømmen (eller baderoms- eller garderobedrømmen) sin.

Du vil bidra til å levere en løsning som er overraskende mye bedre enn forventningene til en overraskende lav pris. Hver dag vil du løse utfordrende oppgaver sammen med talentfulle og dyktige kolleger, enten du jobber i en av våre mer enn 175 franchiseeide butikker eller ved hovedkontoret vårt i Danmark eller i et av salgskontorene våre rundt om i Europa.

Vi er et selskap som er villig til å endre oss og ikke redd for å bevege oss raskt og reagere på endrede tider og teknologier. Og vi er ikke redde for å ha det litt gøy underveis. 

Ledige stillinger i våre butikker

Vi er alltid på jakt etter dedikerte og motiverte medarbeidere som ønkser å være en del av et suksessfullt retail-selskap. Er det deg?

Se hvilke ledige stillinger som finnes i våre butikker

Ledige stillinger i våre hovedkontor

Vi har en stor bredde av jobbmuligheter på vårt hovedkontor i Danmark. Vi har kontorer i forbindelse med vår fabrikk i Vildbjerg og en hyggelig hub i Aarhus

Se alle karrieremuligheter på vårt hovedkontor

Vi søker Franshisetakere

Drømmer du om å ha din egen Kvikbutikk og selge designkjøkken til overraskende lave priser? Vi har ambesiøse ekspansjonsplaner og vi ønsker deg med på laget. Les mer om vårt franshisekonsept

Rekruttering av franchisetakere

Du får følelsen av at du har lyktes når en kunde kommer inn etter anbefaling: Du solgte et kjøkken til naboene våre, og de er veldig fornøyde med det.

— Tobias, ansatt i Danmark.
Bokstavelig talt

Et flott sted å jobbe

Vi er så motiverte for å være en flott arbeidsplass at vi gjør en årlig undersøkelse med de ansatte for å måle tilfredsheten deres. Vi måler deres syn på ledelsen, den daglige jobben deres, miljøet vi jobber i og viktigst av alt, om de vil anbefale oss til familie og venner som et flott sted å jobbe. Målet vårt er 95 %, og akkurat nå er vi på 90 %. Vi er ganske stolte av det, men vi ønsker å bli enda bedre.  

Vi samarbeider med organisasjonen Great Place to Work for å gjennomføre denne årlige undersøkelsen, og vi er stolte over å kunne si at vi har oppnådd benevnelsen deres, Great Place to Work®, for 2022.