Dansk design og et unikt konsept

Vi er et unikt konsept med stort inntjeningspotensial, og vi er på utkikk etter nye franchisetakere. Du driver din egen virksomhet med en sterk merkevare, et sterkt konsept og et sterkt team i ryggen. Vi tilbyr et flott produkt som oppfyller folks drømmer om å ha et dansk designkjøkken, bad eller garderobe – alltid til en overraskende lav pris. Vi lanserer nye danske designprodukter to ganger i året, slik at du alltid har et nytt og oppdatert produktutvalg som gjenspeiler det forbrukerne er ute etter. 

 

Bli med i teamet

Er du vår nye franchisetaker?

Aktuelle muligheter

Nye butikker: Oslo, Alta, Lillehammer, Hamar, Jessheim

Eksisterende butikker til salgs: 

Søk nå

Kort fortalt om Kvik

Vi er forskjellige

Vi har utfordret den tradisjonelle forretningsmodellen til kjøkkenbransjen i mer enn 40 år. Vi gir et åpent og oversiktlig tilbud slik at kundene vet nøyaktig hva de får for pengene på forhånd.

Du blir din egen sjef, med støtte fra oss

Det er din virksomhet, men du har et sterkt selskap og team i ryggen. Vi hjelper deg med alt fra driftsplan og plassering til markedsføring og fakturering. Du kan fokusere på å designe og selge danske designkjøkken.

Over 190 butikker i 12 land

Som en Kvik-franchise blir du en del av et voksende internasjonalt nettverk med mer enn 190 butikker i Europa og Asia. Og vi har store ekspansjonsplaner – er det noe du kunne tenkt deg å bli med på?

Fokus på bærekraft

Vi tenker bærekraft inn i produktene våre helt fra begynnelsen av, slik at vi designer for hele livsløpet til kjøkkenet. Vi bruker så mye resirkulert materiale i produktene våre som mulig, og vurderer fortløpende hvordan vi kan bruke mer.

Vi har et unikt konsept basert på å kunne tilby kundene en enklere, mer transparent og raskere måte å få oppfylt kjøkken- bad- eller garderobedrømmen sin.

— Kviks visjon
Erfaring

Har du det som skal til?

Du har gründerånd, og du ønsker å skape et livslangt forhold til kundene dine. Erfaring fra kjøkkenbransjen er en fordel, men ikke et krav. Du må til gjengjeld ha lyst til – og helst erfaring med – å selge, lede, inspirere og administrere. Det er viktig at du har en sterk personlighet og tallforståelse for å holde orden på både kontakter og forretninger. Det skader ikke hvis du har det som skal til for å omgi deg med et sterkt team. Det er et omfattende prosjekt å selge og montere en kundenes drømmekjøkken, og det krever at mange flotte mennesker er involvert gjennom hele prosessen. 

Møt våre franchisetakere

Våre første franchisetakere i Tyskland

Finn ut mer om reisen deres

Kjøkkenet som sier ja

Les historien deres

Fra IT-ingeniør til å eie to butikker

Les om hvordan Miguel kombinerte lidenskapene sine

Fra kontorjobb til gründer

Les Tjadlinds historie

Hvordan fungerer prosessen?

Reisen til hver enkelt varierer, men alle må gjennom de samme trinnene. Først sender du inn en søknad, så møtes vi i det aktuelle landet. Hvis det føles riktig for begge parter, utarbeider vi en kontrakt og hjelper deg med å sette sammen virksomheten din.

Vi kan tilby juridisk bistand og bistand til å finne finansieringsmuligheter. Vi har nok allerede vært på utkikk etter riktig plassering, men denne avgjørelsen ferdigstiller vi sammen. Så skal du i gang med opplæringen

I mellomtiden setter butikkinnredningsteamet vårt opp butikken din, eventuelt bygger den om hvis du overtar en eksisterende butikk. Deretter sørger vi for at du har møtebestillinger på åpningsdagen ved hjelp av digital markedsføring. Til slutt kommer den store åpningsdagen.

Vi blir ved din side og hjelper deg på vei. Du blir din egen sjef, men vi er med deg heile veien.

Søk nå
Ta neste skritt

Har du lyst til å bli med på laget?

Etter å ha lest litt mer, er du kanskje klar til å ta det første skrittet mot å åpne din egen Kvik-franchise? I så fall vil vi gjerne høre fra deg. Henvendelsen er naturligvis helt uforpliktende, og vi behandler den med diskresjon.

«Jeg gleder meg til å lese søknaden din. Vi snakkes!»

— Are Bjøntegaard, Country Manager, Norge

Begynn reisen din i dag

Få med deg noen bilder fra åpninger av butikker i Europa

Kvik Hoorn i Nederland

Kvik Hoorn-teamet på åpningen i november 2023.

Kvik Fuengirola i Spania

Kvik Marbella-teamet åpner sin andre butikk (Kvik Fuengirola) i 2023.

Kvik Hamburg Altstadt i Tyskland

Fra den store åpningen i 2021.