Bli med i teamet

Er du vår nye franchisetaker?

Drømmer du om din egen butikk, om å være din egen sjef eller har du en gründer i magen? Kvik opplever enorm suksess i det norske markedet og vil øke lokal tilstedeværelse gjennom nye butikker og nye franchisetakere. Bli en del av et unikt konsept med stort inntjeningspotensial som Kvik-franchisetaker. Sammen oppfyller vi kundens drømmer om å få et dansk designkjøkken, bad og garderobe – alltid til en overraskende lav pris.

Aktuelle muligheter

Muligheter: Alta, Mo i Rana, Lillehammer, Gjøvik, Kristiansund, Førde, Lyngdal/Mandal, Egersund, Oslo (flere lokasjoner), Askim, Halden, Kongsberg, Horten, Narvik, Elverum og Kongsvinger.

Butikker på gang: Mo I Rana/Mosjøen

Bli en del av suksesshistorien.

Kvik er et voksende internasjonalt nettverk med mer enn 180 butikker i Europa og Asia, og vi vokser kontinuerlig. De siste fem årene har Kvik hatt en enorm vekst, og vi ser en stor økning i antall besøkende både i butikk og på nett. 

  • De beste butikkene omsetter for mer enn 7 millioner euro med et driftsresultat på 8–10 %.
  • Gjennomsnittlig inntjening for en franchisetaker i 2021 var 220.000 euro.*
  • Fire av fem butikker når de økonomiske målsettingene det første året.
Klikk her for å søke

Vi er ETT TEAM.

Som franchisetaker er du aldri alene. Vi arbeider som et team gjennom hele prosessen, og vi gjør hverandre bedre.

Fra hovedkontoret i Danmark hjelper vi deg med alt du trenger for å styre butikken.

Jeg følte meg umiddelbart som et familiemedlem da jeg kom til Kvik. De er så opptatt av å hjelpe meg med å lykkes. Jeg følte meg trygg og i gode hender fra dag én.

— Rune Kristiansen
Kvik-franchisetaker, Trondheim
Har du det som skal til?

Erfaring.

Du er en hardtarbeidende gründer som ønsker å skape et livslangt forhold til kundene dine. Erfaring fra kjøkkenbransjen er en fordel, men ikke et krav. Du må til gjengjeld ha lyst til – og helst erfaring med – å selge, lede, inspirere og administrere. Det er viktig at du har en sterk personlighet og tallforståelse for å holde orden på både kontakter og forretning.

Hardt arbeid gir gode resultater.

Du har en utadvendt personlighet er selvgående og en som aldri gir opp. Du er typen som ser muligheter i stedet for problemer. Du er en som går foran når det kommer til forandring og utfordringer. Du er begeistret, men også bevisst på det faktum at vi alltid kan bli bedre. Dessuten liker du å ha “fingeren på pulsen”, selv om du aldri har vært i en slik situasjon før, fordi du stoler på deg selv og egen evne til å ta beslutninger.

Du kan utgjøre en forskjell.

En sterk lidenskap og et ønske om å utgjøre en forskjell er avgjørende for å bli en Kvik-franchisetaker. Du er flink til å la medarbeiderne føle at de faktisk gjør en forskjell ved å tilby danske designkjøkken, bad og garderobe til overraskende lave priser. Og du liker å vise kundene hvor mye de kan få for pengene sine når de kjøper kjøkkenet sitt fra Kvik.

Vanlige spørsmål.

Vi vet at det å investere i egen butikk og bli franchisetaker er en stor beslutning, og at du utvilsomt har mange spørsmål. Her har vi samlet noen av de vi hører oftest. 

Vi har et unikt konsept som tilbyr kundene en ENKLERE, mer TRANSPARENT og RASKERE vei til å få oppfylt drømmer.

— Kviks visjon

Få med deg noen bilder fra butikker som nylig er åpnet i Europa.

Teamet i butikken vår i Västerås, Sverige ved åpningen i 2019.

Et stolt team på den store åpningen i 2019.

Eierne av vår tredje butikk i Spania, Madrid Principe de Vergara.

Storslått åpning av vår tredje butikk i Madrid i 2021.

Fra åpningen av vår første butikk i Tyskland.

Fra den store åpningen i 2021.
Ta neste skritt

Har du lyst til å bli med på laget?

Etter å ha lest litt mer, er du kanskje klar til å ta det første skrittet mot å åpne din egen Kvik-franchise? I så fall vil vi gjerne høre fra deg. Henvendelsen er naturligvis helt uforpliktende, og vi behandler den med diskresjon.

Klikk her for å søke

*Denne informasjonen er kun ment for å gi en generell og innsikt i mulig inntektsgrunnlag som franchisetaker hos Kvik A/S. EBIT skal forstås som fortjeneste pluss lønnen som franchisetaker tar ut av selskapet. Beregningene gjøres på bakgrunn av alle franchisebutikker i Europa og på bakgrunn av inntekt fra 1. januar 2021 til 31. desember 2021. Informasjonen kan variere, avhengig av hvilket land og område beregningene er basert på. Tallene er også basert på en veletablert butikk og kan ikke forventes å utgjøre inntektsgrunnlaget fra første driftsår. Inntektsgrunnlaget kan variere fra land til land, og avhenger av det geografiske området og av egen innsats. Det oppgitte inntektsgrunnlaget kan derfor kun betraktes som et historisk bilde og er ikke en garanti for fremtidig inntekt. For mer informasjon, ta kontakt med Are Bjøntegaard, Country Manager for en mer detaljert samtale om et bestemt land eller område.