Bli med i teamet

Er du vår nye franchisetaker?

Unikt konsept, attraktive produkter

Vi er et unikt konsept med stort inntjeningspotensial, og vi er på utkikk etter nye franchisetakere. Du driver din egen virksomhet med en sterk merkevare, et sterkt konsept og et sterkt team i ryggen. Vi tilbyr et flott produkt som oppfyller folks drømmer om å ha et dansk designkjøkken, bad eller garderobe – alltid til en overraskende lav pris.

Aktuelle muligheter

Nye butikker: Lillehammer, Alta, Oslo

Eksisterende butikker som skal overtas:  Steinkjer, Jessheim

Begynn reisen din i dag
Bli med oss

Vi vokser stadig

Som en Kvik-franchise blir du en del av et voksende internasjonalt nettverk med mer enn 185 butikker i Europa og Asia. Og vi har store ekspansjonsplaner. I løpet av de siste 5 årene har vi opplevd enorm vekst, og vi ser en økt interesse for kjøkken. Vi har oppgradert de digitale verktøyene våre for å generere enda flere bestillinger og butikkbesøk.

  • De beste butikkene våre omsetter for mer enn 7 millioner euro med et driftsresultat på 8–10 %
  • Gjennomsnittlig inntjening for en franchisetaker i 2021 var 220 000 euro.
  • Fire av fem butikker når de økonomiske målsettingene det første året

Vi har et unikt konsept basert på å kunne tilby kundene en enklere, mer transparent og raskere måte å få oppfylt kjøkken- bad- eller garderobedrømmen sin.

— Kviks visjon
Erfaring

Har du det som skal til?

Du har gründerånd, og du ønsker å skape et livslangt forhold til kundene dine. Erfaring fra kjøkkenbransjen er en fordel, men ikke et krav. Du må til gjengjeld ha lyst til – og helst erfaring med – å selge, lede, inspirere og administrere. Det er viktig at du har en sterk personlighet og tallforståelse for å holde orden på både kontakter og forretninger.

Hardt arbeid gir gode resultater

Du har en utadvendt personlighet og er en progressiv selvstarter som aldri gir opp. Du er typen som ser muligheter fremfor problemer. Du er en som går foran når det kommer til forandring og utfordringer. Du er begeistret, men også bevisst på det faktum at vi alltid kan bli bedre. Dessuten liker du å ha “fingeren på pulsen”, selv om du aldri har vært i en slik situasjon før, fordi du stoler på deg selv og egen evne til å ta beslutninger.

Du kan utgjøre en forskjell

En sterk lidenskap og et ønske om å utgjøre en forskjell er avgjørende for å bli en Kvik-franchisetaker. Du er flink til å la medarbeiderne føle at de faktisk gjør en forskjell ved å tilby danske designkjøkken, bad og garderobe til overraskende lave priser. Og du liker å vise kundene hvor mye de kan få for pengene sine når de kjøper kjøkkenet sitt fra Kvik.

Vi utgjør en forskjell fra det øyeblikket vi møter folk. Vi får dem aldri til å føle at de blir tvunget til å kjøpe.

— Peter Verhaeghe
Kvik-franchisetaker, Brugge i Belgia

Få med deg noen bilder fra butikker som nylig er åpnet i Europa

Kvik Västerås i Sverige

Et fornøyd team på den store åpningen i 2019.

Kvik Madrid Principe de Vergara i Spania

Storslått åpning av vår 3. butikk i Madrid i 2021.

Kvik Hamburg Altstadt i Tyskland

Fra den store åpningen i 2021.
Ta neste skritt

Har du lyst til å bli med på laget?

Etter å ha lest litt mer, er du kanskje klar til å ta det første skrittet mot å åpne din egen Kvik-franchise? I så fall vil vi gjerne høre fra deg. Henvendelsen er naturligvis helt uforpliktende, og vi behandler den med diskresjon.

Begynn reisen din i dag