Katalog og prisliste.

Er du på jakt etter moderne dansk design som er like vakker som den er funksjonell? Finn inspirasjon i katalogene våre. Enten du skal ha nytt kjøkken, bad eller garderobe, har vi det danske designet du ser etter. Hvis du opererer med et stramt budsjett, bør du sjekke ut prislistene våre. Du vil nok bli positivt overrasket over hvor mye design du får for pengene dine. Len deg tilbake med iPad-en, åpne katalogen og la deg inspirere. 

Hvis du foretrekker følelsen av ekte papir, kan du hente en trykt katalog i nærmeste Kvik-butikk. Og det trenger du ikke ha dårlig samvittighet for. Vi bruker nemlig papir fra Lessbos Scandia 2000 som er Cradle to Cradle®-sertifisert på gullnivå, noe som gjør det til et av de mest klimavennlige papirene i verden. 

Finn en butikk i nærheten av deg.

La oss inspirere deg med nyheter, design og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende kampanjer, nyheter og mye mer i din inboks eller sosiale medier.

Når du melder deg på vårt nyhetsbrev aksepterer du vår personvernerklæring - les mer her

Abonner på vårt nyhetsbrev her

AVOLIA clay

106 810,-

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.