Frontfarger

SKYVEDØRER — det intelligente valget til garderoben.

Du vil bli overrasket over hva du kan gjøre med skyvedører. De kan fungere som inngangen til et fantastisk walk-in closet eller være veggspeilet som skjuler klærne dine, og som får rommet til å se større ut. Og de glir åpne ved hjelp av en liten dytt. Smart og DeLuxe er de to skyvedørskonseptene som danner utgangspunktet for det skreddersydde garderobekonseptet, og de kommer i et utvalg farger og finisher. Vi vil gjerne gi deg en demonstrasjon — bare kom innom en Kvik-butikk nær deg.

SKYVEDØRER

— ta et valg.

Hvis du har en separat del eller et hjørne av et rom, er skyvedørene våre perfekt for å skille delen av med stil. Skyvedørene våre kan også brukes med de andre modulene våre, som her med Vario 19, så det blir en komplett og egen skyvedørsgarderobe. Med et valg mellom to profiler – Smart eller Deluxe – ruller de skreddersydde skyvedørene jevnt på skinner, og det finnes flere typer stiler og farger på paneler, inkludert nydelige speil, pluss håndtak å velge mellom, avhengig av smak og rommets design.

SKYVEDØRER black

14 622,-

— den perfekte dekkhistorien.

Vi er sikre på at du ikke har noe å skjule, men det har kanskje vaskerommet? Det er fantastisk å ha et fint alternativ som kan skjule alle nødvendige installasjoner og rørleggerarbeid. Men skyvedørene våre kan gjøre mye mer enn det. De er en uunnværlig del av det skreddersydde garderobekonseptet vårt – og går langt i retning av å oppfylle dine egne mål. 2,73 meter til taket, for å være nøyaktig – og det er teknisk sett ingen begrensninger på bredden. Dette gir deg muligheten til å lage rare hjørner i huset om til bastioner for optimalisert lagring. Du kan til og med skjule vaskemaskinen og tørketrommelen bak skyvedørene våre.

— du kan se deg selv i den.

Hvem er den vakreste av alle? De gir deg kanskje ikke et kompliment, men skyvedørene våre med speil kan være svært flatterende for interiøret, og rommet vil føles mer romslig. Og enten du går for smoke og speil eller ikke, kan du velge vår tonede versjon for en myk stil, eller vanlig sølv for en krystallklar refleksjon. Våkn opp til den ultimate selfien hver morgen. Men du foretrekker kanskje en av de andre seks overflatene? Alle gir deg tilbake den gulvplassen andre skap krever for å kunne åpne dørene. Det som er bak speilet, blir opp til deg, men vi foreslår at du også tar en titt på Vario 19.

SKYVEDØRER speil

9 682,-

Utforsk enda mer dansk garderobedesign

Design