VEDA –- musikken i «hallo».

Håndtakene du valgte til Veda på kjøkkenet sier mye om stilen din. I gangen sier de «Hei, det er godt å se deg!» på enklest mulig måte.

VEDA

–– Dansk design som får deg til å komme og gå.

Hvis du trenger en ny idé til gangen, viser Veda vei. Det er ingen grunn til at en gang skal være et mellomrom. Med Veda kan stemningen være like sosial som i stuen – med noen av de smarte løsningene våre og vår generelle tilnærming til klassisk dansk design får du funksjonalitet med all estetikken du er ute etter, i rene, enkle former og farger. 

 

VEDA white

33 344,-

–– skreddersydd til ditt inngangsparti.

Du går ofte bare gjennom inngangspartiet, slenger på deg jakken og suser ut døren uten å gi den mye oppmerksomhet. Men la det være en oase med plass på benken til å sette fra deg koppen mens du tar på deg skoene. Og når dagen er over, la Veda-inngangspartiet være stedet der du lander. Sett deg ned, ta av deg skoene, heng opp jakken og pust ut.

White drawers with black handle

–– Veda til vaskerommet.

Vaskerommet har en tendens til å være et sted vi passerer gjennom, setter på en klesvask og legger bort rengjøringsutstyret før vi fortsetter med vårt andre steder i huset. Dansk design handler om å gjøre funksjonalitet vakkert, så hvorfor ikke velge Veda til vaskerommet? 

Finn de perfekte håndtakene til Veda-vaskerommet

VEDA –– ikke bare til garderoben.

— –– når du er ute etter et stilig, bærekraftig kjøkken.

Veda, i fem farger, med en resirkulert MDF-kjerne og resirkulert PET-overflate, er et godt valg til kjøkkenet.

— –– perfekt til badet ditt.

Velg Veda til ethvert rom i huset.

Utforsk mer dansk garderobedesign

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.