PRATO –- eleganse i skyggen.

Badet blir aldri det samme når du legger til Prato. Den matte overflaten gir et utseende nesten som sandstrender, og den diskrete elegansen er en naturlig scene der alle favorittingene dine kan spille den dramatiske hovedrollen.

PRATO

PRATO –- diskret eleganse.

Et enkelt Prato-baderomsskap vil stille organisere alle toalettsakene og tilbehøret ditt mens du vasker ansiktet foran speilet. Og Prato stjeler aldri oppmerksomheten. Faktisk vil du sannsynligvis takke det for å understreke skjønnheten i resten av rommet. Desto større grunn til å velge en fantastisk vask? Hvis du trenger inspirasjon, finner du utvalget vårt av baderomsvasker her – men for å få en forsmak på hva matt design kan gjøre, syns vi at du skal besøke en av våre butikker. 

PRATO grey

16 172,-

PRATO –- detaljer som er til å ta og føle på.

Prato har subtile og presise detaljer – så når du skal åpne en dør eller skuff, finner du håndtaket integrert i overflaten. En utskåret profilkant som er malt svart på baksiden for å gi en presis grafisk karakter. Du kan åpne den med bare en finger for å få tilgang til interiøret, som er organisert med ditt valg av skuffeinnsats. For å lukke? Siden det ikke er noe håndtak, vil du naturligvis skyve med hånden – og kanskje nyte følelsen av Pratos viktigste funksjon: den matte overflaten. Detaljen er at den er fingeravtrykksbestandig.

PRATO –- for et større design.

Prato har et subtilt og presist design, den er helt bærekraftig bygget på FSC-treverk og den matte, slitesterke folien er laget av resirkulert PET. Det diskrete utseendet vil ha en fantastisk effekt som baderomsskap, men til et større bad kan du enkelt fullføre designet med Prato-elementer som høyskap. Kom innom et av våre butikker for å få en presentasjon. 

Hvis du allerede har planer om Prato på kjøkkenet, vil det gi hjemmet ditt det lille ekstra hvis du også har det på badet – til en overraskende lav pris.

Hvis du planlegger å totalrenovere badet, kanskje til og med utvide det, foreslår vi at du tar kontakt med en av våre eksperter tidlig i planleggingen. Møtet er gratis og uforpliktende, og selv om vi ikke selger løsninger for dusjrom eller marmorfliser, jobber vi med både lokale håndverkere og entreprenører som bruker våre danske designmøbler som utgangspunkt for sitt arbeid.

PRATO grey

16 172,-

PRATO –- ikke bare 
til badet ditt.

— -– nøyaktig og diskret på kjøkkenet.

Vis ditt øye for detaljer med Prato på badet, og la det skinne på kjøkkenet også.

— -- utforsk de andre kjøkkendesignene våre.

Så mye dansk design å velge mellom!

Utforsk andre baderomsdesign

Se alle baderomsdesign

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.