OMBRA

Vi har det alle travelt i hverdagen, så vi mener at badet ditt skal være et rolig, beroligende sted hvor du kan slappe av og skjemme deg selv bort. Ombra er inspirert av dansk natur, og omgir deg med beroligende design, og de beroligende elementene kommer til liv i naturlige, resirkulerte materialer.

OMBRA

-– form og funksjon i perfekt harmoni.

Ombras rene linjer og romslige skuffer gir deg rikelig med lagringsplass for å legge bort hårbørster og sminke – og alt annet som ellers ville ligge og ta plass på benken. Legg til høye skap for håndklær og lignende for å gjøre stilen komplett.

OMBRA green

30 169,-

-– tilpass håndtakene dine.

De karakteristiske glatte håndtakene er inspirert av sandslipt stein fra danske strender. Du kan velge mellom seks forskjellige farger, noe som gir badet en personlig stil. Materialet du velger for håndtakene får frem fargen på frontene, og hvis du vil endre farger senere, kan en liten oppdatering friske opp badet ditt.

OMBRA green

30 169,-

— spennende farge i resirkulerte materialer.

Ombra fås i en vakker frodig grønn. Frontene, som er laget av resirkulerte vannflasker, har et matt utseende og en overflate med en silkemyk følelse som også er enkel å rengjøre. Og med resirkulerte trefibre på innsiden, produseres det med tanke på neste generasjon.

OMBRA –- ikke bare til badet ditt.

— -– til kjøkkenet

Velg Ombra til kjøkkenet ditt og kombiner det med Ombra på badet og i inngangspartiet for en sømløs stil i hele hjemmet ditt.

Utforsk andre baderomsserier

Alle baderomsserier

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.