PAVIA –- for å roe ting ned.

Enten drømmen din er et romersk bad, et gresk spa eller bare et avslappende velværeområde i ditt eget hjem, kan du ikke finne et mer klassisk utgangspunkt enn Pavia for baderomsdesignet ditt. En romslig veggmontert løsning med plass til det personlige tilbehøret og toalettsakene dine – og resten er bare ledig gulvplass til deg.

PAVIA

PAVIA –- frigjør plassen på baderomsgulvet.

Når plassen er begrenset, foreslår vi å ta det elegante valget først – så vil resten følge. PAVIA er tradisjonell, lys eleganse og i en baderomssetting får de karakteristiske innrammede profilene det til å se nesten ut som marmor. Det enkle baderomsskapet er romslig og montert på veggen for å åpne opp for nydelig gulvplass.

Finn alle baderomsvaskene våre her

PAVIA –- detaljene er i dine hender.

Hvis du liker Pavia, har du kanskje også en klassisk smak i håndtak. Og nei, det er ikke en liten detalj. Det firkantede designet på dette bildet gir et veldig godt og solid inntrykk, men det er så mange å velge mellom, og de har virkelig en betydelig effekt på sluttresultatet. Kom innom et av butikkene våre og ta en prat, og utforsk utvalget av håndtak selv.

Finn utvalget vårt av håndtak her

PAVIA -– i det store bildet.

PAVIA er et klassisk design i stilig forstand, og samtidig helt bærekraftig - bygget av FSC-sertifisert tre fra bærekraftig skogbruk. Den slitesterke overflatefolien er laget av resirkulert PET. Estetisk vil det å bruke Pavia på både badet og kjøkkenet ditt gi en rød tråd til hvordan hjemmet føles – til en overraskende lav pris.

Du kan starte designet ditt med et Pavia baderomsskap under speilet, og på et større bad utvide med løsninger som høyskap til håndklær og sengetøy. Kom gjerne innom en av våre butikker og ta en prat med våre eksperter på bad som mer enn gjerne hjelper deg.

Hvis du planlegger å renovere badet helt og kanskje til og med utvide det, foreslår vi at du tar oss med tidlig i planleggingen. Møtet er gratis og uforpliktende, og selv om vi ikke selger løsninger for dusjrom eller marmorfliser, jobber vi med både håndverkere og entreprenører som bruker våre danske designmøbler som utgangspunkt for sitt arbeid.

PAVIA white

12 378,-

Utforsk andre baderomsdesign

Se alle baderomsdesign

PAVIA –- ikke bare til badet ditt.

Se alle kjøkkendesign
— -– en klassiker på kjøkkenet ditt.

Velg den klassiske stilen til Pavia for kjøkken, bad og garderobe.

— -- utforsk de andre kjøkkendesignene våre.

Så mye dansk design å velge mellom!

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.