Tilbudet du forsøkte å besøke har utløpt, vi håper du i stedet vil nyte godt av våre andre tilbud.

Find dit drømmekøkken i vores katalog.

Er du på udkig efter moderne dansk design, der både er smukt og funktionelt? Find inspiration i vores Lookbook.

Velg farger
Frontfarger

PRATO –- så presis, så subtil.

Selv på avstand vil den matte finishen være det første du vil legge merke til for Prato. Den mest subtile måten å presentere et mørkt utseende på, er å forhindre at det blir for skinnende, og de fleste detaljene i Prato er ganske subtile. Når du kommer nær nok, vil du kjenne at overflaten er laget av spesielt slitesterkt, resirkulert PET. Og så er det innrammingen med de svarte kantene som gir Prato en helt særegen grafisk karakter.

PRATO

Sømløs overgang –- en innledning til stuen.

Ikke alle åpne kjøkken står i sentrum for oppmerksomheten – og det bør de heller ikke gjøre. Du og gjestene dine vil nok synes at Prato er minst like sosialt som andre kjøkken, men hvis du har planer om å ha to separate atmosfærer, er Pratos subtile utseende en strålende kandidat for et rolig hjørne der du har alt under kontroll, mens det fortsatt er åpent og innbydende ut mot stuen, der det kan være mer liv. Med Prato smelter de to rommene sømløst inn i ett.

 

 

Ultimat enkelhet –- døren ER håndtaket.

Når det gjelder dekorasjon, vil du kanskje synes at Prato er litt stramt: enkel skjønnhet og matte geometriske overflater. Dekslene til kjøleskapet eller oppvaskmaskinen er ingenting annet enn matte overflater. Ikke engang et dekorativt dørhåndtak – døren ER håndtaket. Litt nerdete tenker du kanskje, men det er sånn Prato er, og det er nerdete på sitt beste. Avstanden mellom elementene er bare litt slankere, og det resirkulerte materialet på frontene er valgt for å gi styrke og være litt mer elegant. Alle subtile detaljer betyr noe.

Subtile matte overflater –- få mest mulig ut av benkeplaten.

Uansett hvilke farger du foretrekker å kombinere på kjøkkenet, har Prato et talent for å få de andre kjøkkenelementene til å skinne. Hvis du planlegger å anskaffe en fantastisk benkeplate eller avanserte innebygde hvitevarer i svart keramikk, eller kanskje noen fantastiske fliser, vil Pratos matte overflate danne det perfekte bakteppet og være noe du vil sette pris på hver eneste dag.

Opplev PRATO –- til boligen.

Har du lagt merke til Pratos X-faktor?

Pratos hemmelige talent er et unikt designet møbel kalt X-modulen. Den passer perfekt inn i Prato som de andre modulene, selv om den er designet på en helt annerledes måte (og du kan bruke den i alle kjøkken fra oss). I tillegg til ekstra og allsidig oppbevaring, gir dette deg en sjanse til å bryte opp de strenge linjene i Prato med ... X. Det er opp til deg å velge detaljer som dørfarge, trenyanse, antall skuffer eller hylleplater. Vil du ha en åpen eller lukket stil, og ... Kanskje du like godt skal ta en titt i utstillingslokalet vårt?

Kjøkken X stue.

X-modulen blir raskt en del av familien – fordi den umiddelbart er tilgjengelig og kan bli en del av stuen. Ved sosiale arrangementer kan alle samles til forretter ved X-modulen – uten at utslående dører ødelegger moroa. Og kokken kan være med på samtalen, fordi alle kan være i samme rom.

Stolt tradisjon.

Enkelt forklart er X-modulen spisestuemøbler med kjøkkentalenter. Hvis du har et øye for håndverk, vil du legge merke til de nøye håndverksutformede fingerskjøtene og følelsen av heltre, eller du kan bare nyte den enkle og levende stilen som tilføres boligen. Dørene er en kjærlighetssang til japansk design, fordi de glir bortover som en ninja – på en omhyggelig slipt eikelist.

PRATO -- fordi vi lever livet på kjøkkenet.

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.