Finn ditt drømmekjøkken i vår katalog

Leter du etter moderne dansk design som både er vakkert og funksjonelt? Finn inspirasjon i vår kjøkkenkatalog.

Et rom med hjerte

SamtaleKjøkken®.

Vi oppfant SamtaleKjøkken®.

Siden starten av har vi satt oss fore å revolusjonere kjøkkenindustrien, og dette har ført til en rekke nye idéer og produkter, alt basert på forskningen og erfaringen vår med hvordan folk lever livene sine på kjøkkenet.

I 1999 introduserte vi konseptet SamtaleKjøkken®.Filosofien bak det er enkel: Et rom hvor kjøkkenet er det levende hjertet i hjemmet.Det er her vi samles til matlaging, en god latter og dype samtaler.Det er her vi har jobbet og gått på skole de siste par årene.Det er et sted for hverdagslige plikter, for kaffepauser, for å slå seg ned med en bok, for å spille et spill, for å synge sammen med radioen mens vi lager mat. Det er et sted å le og gråte og danse og leve. Det er her hverdagslivet blir overraskende og helgen magisk.Det er plassen der alle ønsker å henge og bare være.

Samvær er den nye luksusen.

Mye har skjedd siden 1999, vi lever et hverdagsliv online som kan føles hektisk og kaotisk, og det moderne kjøkkenrommet må derfor dekke mer og mer av våre stadig økende behov. Én lager mat, en annen svarer på e-post, mens den store tenåringen kaster seg på sofaen med smarttelefonen og lillesøsteren gjør lekser ved bordet.

Men enten vi er mange eller få, bor stort eller lite, er online eller offline, er det på kjøkkenet vi samles. Vi trenger en pause i hverdagen. Et rom hvor sinnet kan finne hvile, hvor vi kan føle fellesskap og hvor gode samtaler oppstår. SamtaleKjøkken® er fortsatt plassen der alle ønsker å være.

Overraskende lav pris.

Med dyp respekt for kundene våre og en vilje til endring har Kvik utviklet samtalekjøkkener siden 1999, og vi tør å kalle oss eksperter. Derfor vil du alltid finne et bredt utvalg av spennende og sosiale kjøkkener til overraskende lave priser i butikkene våre. 

Hvorfor er prisene våre overraskende lave?

Ikke bare en øy.

Mange mennesker likestiller et SamtaleKjøkken® med en kjøkkenøy, men du kan også introdusere sosiale funksjoner på andre måter. Som et sete ved enden av benken hvor barna kan gjøre lekser eller venner kan drikke et glass vin mens du lager mat. Det er et hvilket som helst sted hvor vi kan være sammen mens vi er på kjøkkenet.

Å være sammen er den nye luksusen, nå mer enn noen gang.

Finn ut hvordan du finner den riktige kjøkkenøya

Et bærekraftig valg.

Ikke bare lanserte vi SamtaleKjøkken®, vi var også de første i verden som brukte resirkulert MDF i alle kjøkkendørene og skuffefrontene våre. Vi bruker også folie laget av resirkulerte plastflasker på alle dører og fronter. Dette betyr at SamtaleKjøkken® ikke bare er av høy kvalitet, det er også et bærekraftig valg som du kan nyte i mange år.Les om bærekraftsreisen vår her

Flere sosiale kjøkkendesign å oppdage.

— VEDA

– bærekraftig dansk design til overraskende lave priser.

— TINTA

– plass til alle.