Vi oppfant begrepet i 1998

Samtalekjøkken®

Svart kjøkken med kjøkkenøy og fargede svarte fronter

MANO dark grey

95 765,-

Velkommen til den fortryllende verdenen til et Samtalekjøkken®! Vår lidenskap for å revolusjonere kjøkkenbransjen har ført til banebrytende ideer og produkter, som alle er inspirert av de virkelige opplevelsene folk har på kjøkkenet.

I 1998 avduket vi konseptet om et Samtalekjøkken®, en varemerkebeskyttet idé som var så transformativ at den fant veien inn i den danske ordboken! I bunn og grunn handler denne filosofien om å skape et rom der kjøkkenet blir det pulserende hjertet i hjemmet. Det er det ultimate samlingsstedet for matlaging, latter, dype samtaler og alt i mellom.

Samtalekjøkken® inviterer deg til å nyte livets enkle gleder – enten det er å drikke en kopp kaffe, lese en bok, spille spill eller danse til favorittspillelisten din (eller en av våre) mens du mekker kulinariske undre. Det er her hverdagslige øyeblikk blir ekstraordinære, og helgene forvandles til magiske opplevelser. Det er stedet der alle ønsker å være, dele livets oppturer og nedturer og skape minner som vil verdsettes for bestandig.

Er du klar til å oppdage den fengslende sjarmen til et Samtalekjøkken® og gjøre hjemmet ditt til en oase med samvær og glede? Hopp i det og la eventyret begynne!

Det baste stedet å planlegge et Samtalekjøkken er i ditt eget hjem

Når du bestiller et Kvik Home-møte, kommer en av våre kjøkkeneksperter hjem til deg for å planlegge ditt drømmekjøkken. Ved å være fysisk i rommet kan vi planlegge best mulige løsninger for et kjøkken fylt med sosiale øyeblikk.

Hva gjør et kjøkken til et samtalekjøkken?

Hvitt kjøkken med kjøkkenøy og en arbeidsbenk av massivt tre

MANO white

88 809,-

Se Broken Love

Se Pancakes

Se Cookies

Vi har kanskje oppfunnet begrepet — men du gjør det til ditt eget.

Verden har utviklet seg siden 1998, og det har også hverdagen vår. Midt i en travel moderne livsstil må kjøkkenet imøtekomme et stadig mer variert utvalg av behov. Mens én person lager mat, svarer en annen på e-post, en tenåring slapper av med smarttelefonen sin og et yngre søsken gjør lekser ved bordet.

Men til tross for unike livsstiler og preferanser, er én ting konstant – kjøkkenet er der vi kommer sammen. Vi ønsker et fristed fra kaoset, et sted der vi kan slappe av, samles og ha meningsfulle samtaler. Samtalekjøkken® fortsetter å være det fristedet, plassen alle lengter etter å være.

Samtalekjøkken® er ikke et fysisk produkt, men en filosofi for å designe kjøkken slik at de passer inn i folks liv – både i dag og i morgen.

— Kvik Product Design Team

Ikke bare en øy.

Samtalekjøkken® handler ikke bare om kjøkkenøya — det handler om å fremme relasjoner på alle mulige måter. Mens et ekte Samtalekjøkken® har en vask som vender ut mot rommet, kan dette oppsettet tilpasses etter ulike utforminger, uansett om kjøkkenet har en halvøy eller er formet som en hestesko.

Selv om plassen er begrenset, kan du fylle kjøkkenet med sosiale elementer. Vurder å ha en sitteplass på enden av benkeplaten til lekser eller samtaler over et glass vin. Alternativt kan du lage en kosekrok med en sofa eller et stuelignende område der familien kan samles mens du lager mat.

For å lage et perfekt Samtalekjøkken® trenger du ikke se lenger enn ditt eget hjem. Avtal et møte med en av våre kjøkkeneksperter, som vil komme til deg og hjelpe deg med å realisere drømmekjøkkenet.

Finn den rette kjøkkenøya

Musikk som passer til sosiale stunder

Dans til rytmen av din kulinariske reise i ditt eget Samtalekjøkken® med våre eksklusive Spotify-spillelister! Disse tre utvalgte lydsporene er designet for å frese, putre og servere de perfekte vibbene til ethvert minneverdige øyeblikk på et Samtalekjøkken®. Enten du lager en avslappet fredagsmiddag, baker kjeks eller lager pannekaker ved midnatt, er spillelistene våre den hemmelige ingrediensen som vil gjøre kjøkkenopplevelsen enda bedre. Fascinert? Klikk videre for å finne den perfekte harmonien til kjøkkeneventyret ditt!

Musikk for sosiale øyeblikk