Frontfarger

MANO

Badet er en oase der du kan starte dagen i fred og ro eller vaske den bort når det går mot kveld. Hvil øynene på Manos endeløse horisontale linjer og forskjønn hverdagen med et dash av dansk design.

MANO

-– klassisk dansk design.

Mano er fylt av danske designtradisjoner der estetikk og funksjonalitet er i perfekt harmoni. De endeløse mulighetene, det godt gjennomtenkte håndverket og den klassiske stilen er dansk design på sitt beste. Mano-badet er tilgjengelig i klassisk hvitt eller svart treverk. Med Mano gjør du et varig og bærekraftig valg, da de hvite og mørkegrå frontene er laget utelukkende av resirkulerte PET-flasker.

MANO white

25 551,-

–- de perfekte håndtakene.

Mano betyr «hånd» på italiensk, og nøkkelen til Manos unike stil er de gjennomtenkte og integrerte håndtakene. I løpet av årene har vi formet disse håndtakene til perfeksjon, slik at de er ergonomiske og passer perfekt til hånden din når du åpner skuffene og dørene.

MANO sera

18 893,-

–- stilen til Mano gjennomført i hele hjemmet ditt.

Du valgte Mano til kjøkkenet ditt, så hvorfor ikke dra elegansen videre til badet ditt også? Vekkerklokken ringer og du snubler ut på badet med smale øyne for å pusse tennene, og de rolige linjene til Mano tar deg i mot, og hjelper deg med å starte dagen på en god måte.

MANO –- ikke bare til badet ditt.

Utforsk andre baderomsserier.

Alle baderomsserier

MANO –- ikke bare til badet ditt.

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.