Hvitt kjøkken med kjøkkenøy og en arbeidsbenk av massivt tre
Frontfarger

MANO — raffinert til perfeksjon.

Møt Mano, det elskede kjøkkenmesterverket vårt som er omhyggelig utformet og raffinert for å matche livsstilen din. Hver krik og krok av dette rommet er et bevis på den danske designetosen du liker så godt — ren enkelhet, geniale løsninger og ubegrensede muligheter. Føl magien når fingertuppene glir over de subtile integrerte håndtakene, skreddersydd for å gi deg enkelhet.Nyt gleden av valgmuligheter siden Mano er tilgjengelig i en rekke farger – skarp hvit, dristig black wood, dyp dark grey og varm arizona beige. I tillegg til den estetiske appellen er Mano laget av resirkulerte materialer, noe som gjør det til et bærekraftig og varig valg du stolt kan gi videre gjennom generasjoner.

MANO

Raffinert til perfeksjon — klassisk dansk design.

Omfavn symfonien av tidløs dansk eleganse med Mano – en ekte realisering av danske designtradisjoner der skjønnhet og funksjonalitet fungerer i perfekt harmoni. Fra sine uendelige muligheter, det omhyggelige håndverket, til den ikoniske tiltrekningen: Mano er dansk design på sitt beste.

La Manos nye fargepalett fengsle deg. Føl varmen fra fløyelsmyk arizona beige, den milde finessen til matt dark grey og den tidløse sjarmen til klassisk white eller black wood.

Med Mano tar du et varig og bærekraftig valg, da frontene i arizona beige, white og dark grey er laget av resirkulerte PET-flasker, og black wood er laget fra bærekraftig skogbruk.

Svart kjøkken med kjøkkenøy og fargede svarte fronter

MANO dark grey

95 765,-

Få tak i det — det perfekte håndtaket.

I hjertet av Mano, som betyr «hånd» på italiensk, ligger en nydelig synergi av form og funksjon. Nøkkelen til Manos særegne tiltrekning ligger i de sømløst integrerte håndtakene som har en gjennomtenkt design. Gjennom årene har vi formet disse håndtakene med en slik presisjon og omsorg at de har blitt en realisering av ergonomisk perfeksjon. Hver gang hånden din strekker seg ut for å åpne en skuff eller en dør, finner den en perfekt partner i disse håndtakene, som gjenspeiler en harmonisk blanding av estetisk appell og praktisk design. Det er her godt gjennomtenkt design kulminerer i perfekt harmoni, noe som gjør samspillet med Mano til en jevn følelse.

 

Fortsett — med kontinuerlige linjer.

Når du velger Mano, omfavner du en designfilosofi som ikke går på akkord, der form og funksjon møtes i en herlig harmoni. Et av de fengslende elementene i Mano er at du kan videreføre de elegante linjene gjennom hele kjøkkenet, uansett hvordan skapene kombineres.

Disse kontinuerlige, fine linjene gir designen en unik rytme, og skaper en sømløs visuell symfoni som er virkelig fascinerende. Denne funksjonen sikrer at Mano smykker ethvert kjøkken, enten det er en moderne loftsleilighet eller en sjarmerende, klassisk familiebolig, med sin tidløse skjønnhet. I enhver detalj kombinerer Mano gjennomtenkt design med feilfri funksjonalitet, noe som skaper et kjøkkenrom du kommer til å elske.

Samtalekjøkken® — gjør det til ditt eget.

Vi oppfant begrepet Samtalekjøkken® i 1998 basert på vår dype kunnskap om hvordan livet leves på kjøkkenet. Det er fortsatt populært i dag fordi det passer inn i alle slags livsstiler og hjem. Alle kjøkkenene våre kan være et Samtalekjøkken®, men vi innrømmer at Mano gjør det best.

Les mer om SamtaleKjøkken®.

Samtalekjøkken

Opplev MANO — dansk design og håndverk på sitt beste.

Hvitt kjøkken med kjøkkenøy og en arbeidsbenk av massivt tre

MANO white

88 809,-

Svart kjøkken med kjøkkenøy og fargede svarte fronter
Svart trekjøkken med kjøkkenøy

MANO sera

92 373,-

MANO — fordi vi lever livet på kjøkkenet.

Hvitt kjøkken med kjøkkenøy og en arbeidsbenk av massivt tre

MANO white

88 809,-

MANO — ikke bare for kjøkkenet ditt.

— — skap den perfekte garderoben.

Gjør Mano til en funksjon på soverommet ditt og få mye lagringsplass også.

— — en oase på badet.

Gi badet ditt et snev av Manos personlighet.

Utforsk de andre kjøkkendesignene våre.

Design