OAKWOOD — Et ekte bevis på godt håndverk.

Allerede ved første øyekast vises særpreget med heltre eik, vakkert utformede detaljer som fingerskjøter og integrerte håndtak. Du kan kjenne hvor mye arbeid og finesse som er lagt i dette kjøkkenet, og resultatet er en kombinasjon av enestående teknikk, suveren kvalitet og naturlige, bærekraftige materialer. Dette kjøkkenet appellerer ikke bare til sansene dine, men gir også et sterkt uttrykk i boligen.

OAKWOOD

Oakwood design favorit 2023

Vi er glade for å kunngjøre at Oakwood ble tildelt Danish Design Favourite i kjøkkenkategorien av det respekterte danske interiørmagasinet BoBedre. En stor takk til BoBedre, boligmagasinet og alle som stemte på Oakwood i et felt med svært tøff kokurranse.

Din støtte inspirerer oss til å fortsette å utvikle praktiske og vakre danske designkjøkken. Vi er, og kommer alltid til å være, engasjert i å tilføre varme og skjønnhet, ett kjøkken om gangen. Finn ut om dette prisbelønte kjøkkenet er noe for deg ved å booke et kostnadsfritt møte med en Kvik-butikk nær deg.

Finn din nærmeste Kvik-butikk

Enestående håndverk

Oakwood er laget av eik i heltre med overflater forbundet med kvalitetsdetaljer som fingerskjøting og integrerte håndtak. Det er et vakkert kvalitetsstempel i boligen.

Smart dansk design

Oakwood er selve symbolet på smart dansk design. Vi har tenkt funksjonell design og laget en stil med 3 skuffer, atskilt med tynne svarte linjer uten mellomrom, slik at det blir lettere å holde rent. Og stilen med 3 skuffer på skuffer og fronter gjør at den harmoniske designen skinner gjennom.

Et kvalitetsstempel

Med dette kjøkkenet kan du fremvise et ekte bevis på godt håndverk i boligen. Dette er et bærekraftig valg som kun er laget av tre fra sertifisert og bærekraftig skogbruk, og kombinert med andre designer vil du få et førsteklasses uttrykk som vil vare i mange år fremover. Det tradisjonelle snekkerarbeidet og de innovative teknikkene i Oakwood representerer dansk design på sitt aller beste.

OAKWOOD – et kvalitetsstempel.

Utforsk de andre kjøkkendesignene våre.

Design

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.