AVOLIA — perfekt match mellom form og funksjon.

Avolia har en ultramatt resirkulert PET-overflate med en kjerne av resirkulert tre, som også kan resirkuleres på nytt når du bytter ut kjøkkenet igjen om 20 år. Overflaten er svært holdbar og bestandig mot fingeravtrykk. Ved å kombinere estetikk med funksjonalitet, tar Avolia-designen med sine fleksible håndtak minimalisme og enkelhet til et helt nytt nivå. Velg om du vil ha kontraster eller et monokromt utseende, det er helt opp til deg.

AVOLIA

Ergonomisk dansk design.

Avolias integrerte håndtaksdesign er utformet spesielt for oss og har et sublimt ergonomisk grep som samtidig har et vakkert og tidløst uttrykk. Det er plassert perfekt på skuffer og skap, slik at du ikke trenger å bøye deg ned for å åpne dem. Det er dansk design!

Moderne fleksibelt preg.

Velg Avolia i moderne clay eller nydelige arizona beige og gi det hele et personlig preg ved å velge litt farge på de integrerte håndtakene eller kombiner med en av våre andre kjøkkendesign i tre. Velg om du vil ha kontraster eller et monokromt utseende, det er helt opp til deg. Du kan få hjemmet ditt til å se ut akkurat som du vil.

Høyteknologisk, bærekraftig overflate.

Avolia har en ultramatt, resirkulert PET-overflate med en kjerne av resirkulert tre. Overflaten er svært holdbar og holder stand mot fingeravtrykk, så det er en enkel sak å rydde opp etter at du har gitt den kulinariske kreativiteten din fritt utløp. I tillegg er Avolia 99 % resirkulerbart når det etter mange år avslutter sin kjøkkentjeneste.

Samtalekjøkken® — gjør det til ditt eget.

Magien til Samtalekjøkken® ligger ikke i spesifikke mål eller oppsett, men i livet og øyeblikkene du fyller det med. Det er den hjertelige latteren som slår mot veggene under en familiemiddag, den trøstende stillheten til en sen kveldsmatbit, den delte forventningen om en kake som hever i ovnen, og den hemmelige hviskingen som utveksles over en kopp te ved midnatt. Enten det er et kjøkken for to eller et yrende familieknutepunkt, kan ethvert kjøkken være et Samtalekjøkken®.

Det er historiene, de delte opplevelsene og de kjære minnene dine som gir liv til det. Så inviter inn gleden, samtalen og tilknytningen – og se at kjøkkenet ditt forvandles til hjertet av hjemmet, et virkelig Samtalekjøkken®.

Les mer om Samtalekjøkken®

AVOLIA clay

106 810,-

Opplev AVOLIA -- i hjemmet ditt.

AVOLIA clay

106 810,-

AVOLIA -- perfekt match mellom form og funksjon.

AVOLIA clay

106 810,-

Utforsk de andre kjøkkendesignene våre.

Design