Finn ditt drømmekjøkken i vår katalog

Leter du etter moderne dansk design som både er vakkert og funksjonelt? Finn inspirasjon i vår kjøkkenkatalog.

CORISA — Iøynefallende luksus som henter naturen inn til deg.

Corisa er eksklusivt designet for oss av den danske designduoen Says Who, og er et iøynefallende tillegg til vår nøye utvalgte samling av danske designkjøkken. De raffinerte vertikale linjene signaliserer håndverk og luksus, og den naturlige eikeoverflaten har en varm og innbydende glød. Det er umulig å la være å stryke fingrene over overflaten. Her introduseres et taktilt, visuelt interessant naturelement som passer perfekt sammen med våre andre kjøkkendesign for å gi kjøkkenet ditt et ekstra preg av luksus. Som alltid til en overraskende lav pris.

CORISA

Luksuriøs dansk design.

Corisa ble designet for å gi kjøkkenet ditt et ekstra preg av luksus. Inviter varmen fra trærne inn som den perfekte følgesvenn til våre andre design. Velg høye skap i Corisa for å utfylle kjøkkenøya eller skuffene.

En taktil opplevelse.

Følelsen av fingertuppene som stryker borti overflaten på Corisa gir en overveldende taktil opplevelse, og det varme treet og de profilerte stripene får oss til å ønske å la fingrene hvile på overflaten og nyte gløden av eik.

Varmt og moderne treverk.

De lakkerte eikefinerstripene gir hjemmet ditt et varmt og moderne preg. Deres raffinerte, slanke linjer og fokus på detaljer stråler av eksklusiv luksus.  Samtidig som overflaten i stripete tredesign bringer gjenklang av naturen inn til deg.

Utforsk designene som passer perfekt med Corisa.

Design