BORDO –- skjønnhet og funksjonalitet til en overraskende lav pris.

Bordo er praktisk og moderne i både design og farger og et typisk eksempel på dansk design til en overraskende lav pris. Den ultramatte overflaten med en teknologi som er bestandig mot fingeravtrykk, laget av resirkulert PET, er både praktisk og estetisk, som all dansk design. Det er også det perfekte kjøkkenet å kombinere med noe som trekker til seg ekstra oppmerksomhet, for eksempel en kjøkkenøy i en annen design.

BORDO

Svart –- vi holder det enkelt.

Svart er elementært, men på best mulig måte. Bordo har alltid vært svart. Svart setter et særpreg i tillegg til å fungere som en slags nøytral bakgrunn for en farge eller et interiørelement i rommet, som en kjøkkenøy i et annet design. Men det fungerer også godt på egenhånd hvis du vil at hele kjøkkenet ditt skal være Bordo. Dette velger du helt selv.  

Ultramatt –- for enkel rengjøring.

Bordo har en ultramatt overflate laget av resirkulert PET med fingeravtrykksbestandig teknologi. Dette gjør den daglige bruken både til en estetisk og praktisk opplevelse. Du trenger ikke å bekymre deg for å søle litt mel eller åpne døren med våte hender, fordi det tørker med en gang.

Skap et eget uttrykk –- med våre håndtaksserier.

Håndtaksseriene våre gjør det mulig for deg å uttrykke en personlig stil, enten den er moderne, industriell, klassisk eller minimalistisk. Og de ser alle bra ut på Bordo. Det finnes også stilige kraner som passer til, slik at du få en gjennomført stil for Bordo. Det er altså gode muligheter for å få din egen unike stil med dette rimelige kjøkkenet. 

BORDO -– skjønnhet og funksjonalitet til en overraskende lav pris.

Utforsk andre typer kjøkkendesign.

Alle kjøkkenserier

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.