Fire tips for å oppgradere kjøkkenet

Det mest bærekraftige valget du kan ta er å beholde kjøkkenet ditt og oppgradere det. Vi har samlet fire tips for måter du kan gi kjøkkenet et nytt utseende på for å få det til å vare noen år til.

Hvis du virkelig vil ha et bærekraftig kjøkken, kan du ta en titt rundt på kjøkkenet du har og se hvilke oppdateringer du kan gjøre, slik at du kan nyte det i noen år til. Selv om vår virksomhet er nye kjøkken, mener vi så alvor med bærekraft at vi ønsker å hjelpe deg med å få litt mer bruk ut av det du har. Så la oss ta en titt på hvordan du kan oppsirkulere kjøkkenet ditt for å få det til å vare.

1. Endre detaljene

Utforsk detaljene på kjøkkenet for å se hvilke små endringer du kan gjøre. Å bytte fra messing- til støpejernshåndtak eller kanskje bytte ut fargen på listene mellom skuffene kan utgjøre en stor forskjell. Deretter kan du bruke tilbehør for å fremheve den nye stilen eller fargen du har lagt til.

KVIK-TIPS

Vi har utvidet utvalget av håndtak og våre håndtaksløse kjøkken har detaljer du raskt og enkelt kan bytte ut for et helt nytt utseende.

Ta en titt på håndtaksutvalget vårt

2. Bare bytt frontene

Se om du kan beholde skapene og bare bytte frontene. Ta noen bilder og mål og kom innom for en samtale med din lokale kjøkkenekspert for å finne ut mer. Hvis du allerede har et Kvik-kjøkken, bør det være mulig å gjøre endringen.

KVIK-TIPS

Hvis du ønsker å oppgradere innsiden, kan du prøve våre innvendige skuffer for mer oppbevaring eller legge til noen smarte uttrekkbare hyller til hjørneskap.

Avtal tid i en butikk i nærheten av deg

3. Bytt ut benkeplate og vask

Benkeplaten og vasken er prikken over i-en, i tillegg er det de delene av kjøkkenet som blir brukt mest. Hvis du bytter benkeplate, vil kjøkkenet få et helt nytt utseende. Husk at tre og laminat er de mest bærekraftige valgene for en benkeplate, og laminat er den mest økonomiske.

KVIK-TIPS


Sjekk ut vår 2 cm tykke benkeplate i solid tre med vår nye Supreme-behandling. Det er en revolusjonerende ny behandling som gjør at din benkeplate i tre vil tåle flekker og slitasje i årevis. Og det vil utgjøre en stor forskjell på kjøkkenets levetid.

Utforsk benkeplatene våre her

4. Velg en ny stil

Ny belysning, åpne hyller som viser tilbehør, en ny spruteplate eller nye farger på veggene kan virkelig endre utseendet til kjøkkenet uten at du trenger å erstatte noe av det faktiske kjøkkenet.

KVIK-TIPS

Visste du at vi har en katalog full av danske designelementer som kan gi ekstra stil til kjøkkenet?

Utforsk vår Design zone-katalog
Hvitt kjøkken med kjøkkenøy og en arbeidsbenk av massivt tre

Vil du lære mer?

— Snakk med ekspertene våre

– og finn den mest bærekraftige løsningen for prosjektet ditt.

— Les mer om bærekraftmålene våre her

– les alt om hva vi har gjort og planene og ambisjonene våre for den nærmeste fremtiden.