Levering og installasjon av det nye kjøkkenet.

CIMA dark oak

109 348,-

Vi tror at å kjøpe et kjøkken bør være en god opplevelse fra start til slutt. Du velger hvordan du vil at kjøkkenet skal leveres og installeres, avhengig av hvor mye du vil gjøre selv.  Vi har tre servicenivåer – Gjør det selv, Gjør det på den morsomme måtenog Gjør det på den enkle måten.

Våre leverings- og installasjonsnivåer.

Gjør det selv.

Er du flink med skrutrekker og vater? I så fall kan du hente kjøkkenet ditt flatpakket fra den lokale Kvik-butikken og installere det selv. Du kontrollerer tempoet, og våre brukervennlige instruksjoner hjelper deg underveis.

Gjør det på den morsomme måten.

Denne måten er for de av dere som ønsker å være involvert, men kanskje hele jobben virker litt skremmende? Vi monterer alle elementene for deg på det lokale verkstedet, og du installerer dem selv. På den måten kan du gjøre noe av arbeidet selv, men hele børen vil ikke bli lagt bare på dine skuldre.

Gjør det på den enkle måten.

Denne løsningen er for deg som ønsker å bruke tiden på å gjøre noe annet enn å installere det nye kjøkkenet. Vi gjør alt for deg: Vi monterer elementene, leverer dem og installerer dem. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og nyte det splitter nye kjøkkenet!

Få et nytt kjøkken innen 14 dager.

Du ønsker selvfølgelig å få det nye kjøkkenet så snart som mulig etter at du har bestilt det. Som utgangspunkt leverer vi alle kjøkkener innen 14 dager etter at du har lagt inn bestillingen. Dette er fordi vi har ukentlige leveranser til alle butikkene våre. 

Leveringstiden kan imidlertid være lengre i travle perioder, og når det er forstyrrelser i forsyningskjeden som er utenfor vår kontroll. Butikken din vil holde deg informert om leveransen din eller eventuelle forsinkelser.

VEDA light oak

94 111,-

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.

Levering av benkeplaten.

Ditt valg av benkeplate påvirker den generelle leveringstiden til kjøkkenet ditt. Vi leverer standard benkeplater innen 14 dager. Spesialtilpassede benkeplater kan ta 4 til 6 uker å ankomme, avhengig av materiale og behov for tilpasning.

Den lokale Kvik-butikken vil gi deg informasjon om leveringen av kjøkkenet ditt, inkludert hvitevarer og benkeplater, når du bestiller. Og holde deg oppdatert underveis. 

Finn en Kvik-butikk her

Transporter kjøkkenet ditt selv.

De fleste elementene til kjøkkenet ditt er pakket i praktiske flatpakker. Disse måler vanligvis 50 X 70 cm og veier opp mot 20 kg. Det betyr at du kan bære pakkene selv, og de kan transporteres i en vanlig bil, muligens med baksetene lagt ned.

Hvis kjøkkenet inkluderer høyskap, leveres de i pakker som er ca. 208 cm lange. Og så er det hvitevarene, de kan være tunge og klumpete.  Du trenger kanskje en tilhenger eller kanskje du må leie en varebil. Og be noen venner om å hjelpe deg med de tunge løftene.

Hvitt kjøkken med kjøkkenøy og en arbeidsbenk av massivt tre

MANO white

88 809,-