Garderobe - smart-black-siding-doors-main-open-H1-2960x1268px

Design din egen garderobeløsning

Drømmer du om en fantastisk garderobe i stilig design som passer perfekt inn i hjemmet ditt?

GARDEROBE OG OPPBEVARING TIL HELE HJEMMET

Hos Kvik får du oppbevaringsløsninger som passer både til dine behov og din bolig – alle garderober og skyvedører lages etter mål for å utnytte plassen i hjemmet optimalt.

En kul garderobe handler om mer enn et sted å få tingene dine ut av veien på. Vi tilbyr geniale garderobeløsninger som skaper ro, orden og oversikt i hele boligen. Og som ser fantastisk bra ut!

Garderobeskap og skyvedører

Garderobe - 3-Wardrobe_mockup_white

La deg inspirere i garderobekatalogen vår

Gå på oppdagelsesferd og se de mange mulighetene i garderobekatalogen vår. Her finner du inspirasjon til flott og funksjonell oppbevaring i hele huset – fra vaskerom til soverom. 

Se katalog her | Se prisliste

5 tips til den perfekte garderoben

Kjøp av garderobe krever en del vurderinger. Hvilket rom skal garderoben plasseres i? Skal den ha vanlige dører eller skyvedører? Hvilken innredning og hvilket tilbehør skal jeg velge? Med veiledningen vår hjelper vi deg på vei med disse spørsmålene slik at du får akkurat den garderoben du drømmer om, skreddersydd til dine behov.
Se veiledningen her
Garderobe - vario-walk-in-thumnail

SMART milk entré med skyvedører

5 475,-

En oppbevaringsløsning til ethvert rom

Uansett hvor i hjemmet du har bruk for oppbevaringsplass, kan du få en gjennomtenkt garderobeløsning hos Kvik. Klesskap til soverommet med skyvedører eller dører. Romslige og fleksible garderobeskap til entré og vaskerom. Praktisk oppbevaring på barnerommet og kontoret. Skap skjønnhet, ro og orden, og gled deg over den gjennomførte danske designen overalt.
Opbevaringsløsninger til hele hjemmet

Gjør-det-selv-garderobe – så lett er det

Du vil garantert bli overrasket over hvor enkelt det er å montere en skyvedørsgarderobe. Og det er selvfølgelig penger å spare hvis du tør å prøve deg på gjør-det-selv-arbeidet. Med få verktøy og et par ekstra hender kommer du enkelt i mål – og du kan ta imot de velfortjente skulderklappene fra familie og gjester når garderoben står ferdig!
Bli hjulpet gjennom monteringen i vår videoguide her!
Garderobe - Gor-det-selv-garderobe-1334x1000px
Garderobe - book-et-moede-800x600px

Få hjelp til å designe garderoben din

Stikk innom din nærmeste Kvik-butikk – så hjelper vi deg på vei. Du blir mer klar over mulighetene dine og får råd og veiledning til å designe en gjennomtenkt garderobe som passer perfekt til dine behov.
Finn butikk
OverlayLoading

Du bruker en foreldet nettleser. Oppgrader til en nyere nettleser slik at du får fullt utbytte av hjemmesiden.