MANO dark grey

34 677,-

?
Til hele boligen

Garderobe og oppbevaring.

Skreddersydde garderobeløsninger.

Hos Kvik tilbyr vi skreddersydde garderober som passer akkurat dine behov. Enten du trenger et walk-in-closet, skyvedører og skap eller du vil pusse opp entreen eller ha mer oppbevaringsplass på vaskerommet, kan vi lage drømmeløsningen. Vi har mange garderobeprodukter som gir deg det beste utgangspunktet for å finne løsningen som passer deg perfekt. Og du tror kanskje skreddersydd høres dyrt ut, men som alltid vil du bli overrasket over våre lave priser. 

Sjekk utvalget av garderobedesign

VARIO19 white

40 794,-

?

Se våre garderobeløsninger.

SMART black

13 151,-

?
Garderobedrømmer?

Fem måter å lage en skreddersydd garderobe på.

-– et skreddersydd walk-in-closet. 

Et walk-in-closet fra oss er et separat rom eller en egen del av et rom, der du kan omgi deg med alle dine favorittklær. På innsiden skreddersyr vi Modul 16 eller Vario 19 med alt du måtte ønske. Det starter med målene dine, og det slutter med et walk-in-closet du bare har drømt om. Du kan også bruke Vario 19 til å lage en separat del av rommet. Og du kan alltid avslutte med Smart- eller De Luxe-skyvedører. 

 

-– skreddersy en garderobe med skyvedører.

Våre skyvedørsgarderober er en vegg eller en del av en vegg bak en De Luxe- eller Smart-skyvedør som er skreddersydd fra gulv til tak og fra vegg til vegg i det aktuelle rommet, og de er utstyrt med intelligente oppbevaringsløsninger bestående av Vario 19 eller Modul 16. 

 

-– skreddersy garderoben med skap og dører.

Garderoben med skap og dører er en kombinasjon av skap som er skreddersydd for å passe målene du ønsker, og ferdigstilt med en frontdesign du liker. 

 

-– skreddersy entreen, barnerommet og vaskerommet.

En kreativ kombinasjon av våre danskdesignede garderobeskap kan gi ny funksjonalitet til nesten alle rom i boligen.

VARIO19 white

40 794,-

?

Ofte stilte spørsmål om garderober.

Garderobene våre leveres ikke i standardstørrelser – alle er skreddersydde. Kundene våre har en tendens til å ha mange spørsmål om dette.

Utforsk det beste av dansk design for din garderobe i våre kataloger.

Inspirasjon fra vår Instagram.

@mettemundbjerg

MANO white

@husetvedelva

SMART black wood

@skraatoften

MANO white