BORDO blue

60 483,-

?
Hjertet i hjemmet ditt mer enn noen gang før

Kjøkken.

Fem gode grunner

Hvorfor velge Kvik?


1. Dansk design. 

Vi brenner for dansk design, og det er grunnlaget for alle produktene våre – skjønnhet, enkelhet, funksjonalitet. Det er alltid tidløst og moderne.

Bli inspirert av kjøkkendesignene våre

2. Overraskende lave priser.

Vi utfordrer stadig bransjestandarden for å finne måter å bygge bedre og rimeligere kjøkkener på. Og vi gir deg besparelsene.

Les mer om våre overraskende lave priser

3. Bærekraft.

Kjøkkenene våre er laget med tanke på neste generasjon – med resirkulerte materialer som varer og tre fra bærekraftig skogbruk.

Les mer om bærekraftsreisen vår her 

4. Møter på din måte.

Vi tilbyr tre møtetyper – i den lokale butikken din, hjemme eller på nett via videomøte. Du velger det som passer best for deg.

Finn din nærmeste Kvik-butikk og avtal et møte med oss

VEDA TOUCH green Kitchen

Opplev våre danske designkjøkken.

VEDA Touch green

25 846,-

?

Kjøkkenelementer.

Gjør kjøkkenmoduler om til personlig design. Hos Kvik bestemmer du selv hvordan du setter sammen kjøkkenmodulene, siden vi tilpasser dem til rommet ditt og behovene dine i stedet for standardløsninger.
White kitchen with a kitchen island, tall cabinets and black handles

Inspirasjon til kjøkkenet ditt.

Hos Kvik får du kjøkkenløsninger med uendelige muligheter. La deg inspirere av våre mange kjøkkentyper og former. Vi hjelper deg med å skape et kjøkken etter dine unike behov.

VEDA Touch pure grey dark oak

128 547,-

?

Kom i gang med kjøkkenprosjektet ditt.

Har du tenkt på hvordan du bruker kjøkkenet i dag? Vi jobber vanligvis i de samme mønstrene når vi er på kjøkkenet. Husk å tenke på hvordan du vil bruke det nye kjøkkenet.
Kvik sitt eget konsept

SamtaleKjøkken®

I 1999 introduserte vi SamtaleKjøkken®. Filosofien bak det er enkel: Det er et sted hvor kjøkkenet står i sentrum av livet og hjemmet ditt. Det er på kjøkkenet vi samles for å lage mat, le, spille spill og ha de dype samtalene. Det er herfra vi har gått på jobb og på skolen de siste par årene. Det er her en kan ta en pause i daglige oppgavene og hente oss inn over en kopp kaffe. Det er her vi kan tilbringe tid med venner og familie og slappe av etter en lang dag. Det er her hverdagsmagien finner sted. Det er rommet der alle vil tilbringe tid. 

Les mer om SamtaleKjøkken®
Svart kjøkken med kjøkkenøy og fargede svarte fronter

MANO dark grey

103 386,-

?

Ofte stilte spørsmål om kjøkken.

Et nytt kjøkken er et stort, noen ganger overveldende prosjekt. Det er mange forskjellige aspekter å vurdere. Her er noen av spørsmålene folk stiller:

Utforsk det beste av dansk design for kjøkkenet ditt i våre kataloger.

Inspirasjon fra vår Instagram.

@ms.hjem

BORDO black

@sm.hjem

MANO white

@villa_ekholt

VEDA dark oak

@villa.frosakull

CIMA light oak

@detlillaradhuset

PRATO dark grey

@tonjelohndal

TINTA white