VEDA –– velvære er minimalisme.

Veda vil naturligvis gi deg fordelene ved dansk design på badet på enklest mulig måte. Det er lyst og innbydende, og den geometriske skjønnheten stiller ikke krav til deg om morgenen. Den minner deg bare om at alle dine personlige toalettsaker er klare. Og at minimalismen fremheves takket være det dekorative håndtaket, som du selv har valgt ut.

VEDA

VEDA –– naken eleganse.

Et Veda baderomsskap plassert under speilet blir naturligvis hovedfokus for morgen- og kveldsrutinene dine, men du vil sannsynligvis oppdage at det inspirerer mer enn det praktiske på badet. Veda er veggmontert, noe som naturlig frigjør gulvplass, og de matte overflate gir en eleganse som fremmer enkle designvalg på resten av badet. Velg gjerne en like elegant kran, eller en integrert vask for å legge til litt personlighet.  Hvis du trenger inspirasjon, finner du en liste over vaskene våre her – og du er alltid velkommen inn i en av vår butikker for en nærmere titt. 

–– håndtak

Veda er minimalistisk og avslappet, uten noen annen holdning enn den du tilføyer selv. Du kan gi uttrykket karakter med kreativt valg av håndtak av tradisjonell type. Hvis du trenger inspirasjon, finner du utvalget vårt av håndtak her – og du er alltid velkommen til en av våre butikker for en titt. 

VEDA –– klar for storhet.

Selv om Veda er minimalistisk design, er den likevel svært bærekraftig og i sin helhet av FSC-tre. Den matte, slitesterke folien er laget av resirkulert PET. Den enkle skjønnheten vil ha en fantastisk effekt som baderomsskap, men til et større bad kan du enkelt fullføre designet med høyskap i for eksempel Prato-serien vår. Kom innom et av butikkene våre for å få en presentasjon. 

Hvis du allerede har planer om Veda på kjøkkenet, vil det gi hjemmet ditt det lille ekstra hvis du også har det på badet – til en overraskende lav pris.

Kanskje du planlegger å renovere, eller til og med utvide badet ditt. Vi foreslår at du inkluderer en av våre konsulenter tidlig i planleggingen. Møtet er gratis og uforpliktende, og selv om vi ikke selger løsninger for dusjrom eller marmorfliser, jobber vi med både håndverkere og entreprenører som bruker våre danske designmøbler som utgangspunkt for sitt arbeid.

VEDA white

7 945,-

VEDA –– ikke bare 
til badet ditt.

— –– velvære for kjøkkenet også.

Ta enkle valg med Veda på badet, og fortsett enkelheten på kjøkkenet.

— –– like elegant i inngangspartiet.

Veda-garderoben takler både farvel og hallo like elegant.

Utforsk andre baderomsdesign

Se alle baderomsdesign

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.