Loading...
Velkommen til

Kvik Haugesund

La oss møtes

Dessverre er det ingen tilgjengelige tidsrom

Kom tilbake senere

Adresse

Kvik Haugesund

Longhammerveien 7

5536 Haugesund

Åpningstider

10:00 - 20:00

Berit
Vårt mål er fornøyde kunder. Vi fokuserer på dine behov, ønsker og drømmer, for vi mener at alle har rett til et kult kjøkken, bad eller garderobe!
BERIT ROSSEBØ
Franchisetaker

Om butikken


NY-ÅPNING KVIK HAUGESUND! 

ØNSKER ALLE VELKOMMEN TIL EN NY, FLOTT INSPIRERENDE BUTIKK


Kvik Haugesund er en av første Kvik-butikken i Norge som er bygd opp etter Kvik sitt nye konsept "New Generation MasterStore".


Kvik Haugesund jobber ut fra på alle har rett til et kult kjøkken.  

Våre erfarne medarbeidere hjelper deg med å virkeliggjøre drømmen om ditt nye kjøkken, bad og garderobeløsninger. For å gi deg god hjelp til planlegging av ditt nye kjøkken må du avtale et gratis og uforpliktende møte med oss. Da tilpasser vi ditt nye kjøkken etter dine ønsker, behov og budsjett. 

Vi gjør vårt ytterste for å sikre på vår butikk er trygg å besøke, menn hvis du i disse tider ikke ønsker et fysisk besøk i butikken ka vi hjelpe deg via telefon, post, videomøte osv. Du sitter hjemme og vi i butikken – og sammen lager vi løsning til ditt nye kjøkken, vaskerom, bad eller garderobe 

På lørdager er det veldig mange som besøker oss for å kikke og la seg inspirere. Så har vi dessverre ikke anledning til å ha avtaler på lørdager. Menn kommer gjerne på besøk og ta titt på våre utstillinger, slå av en prat og nyt en kopp kaffe. 

Skulle du oppleve det som vanskelig å finne et tidspunkt på vårt booking-system akkurat det når for deg så anbefaler vi deg å ta direkte kontakt med butikken på tlf 52 71 52 30 så hjelper vi deg med dette. Ikke noe problem!