Loading...
Velkommen til

Kvik Trondheim Tiller

La oss møtes

Dessverre er det ingen tilgjengelige tidsrom

Kom tilbake senere

Adresse

Kvik Trondheim Tiller

Ivar Lykkes Veg 3

7075 Tiller

Åpningstider

10:00 - 20:00

Rune-Kristiansen-Tiller-Lade
Vårt mål er fornøyde kunder. Vi fokuserer på dine behov, ønsker og drømmer, for vi mener at alle har rett til et kult kjøkken, bad eller garderobe!
Rune Kristiansen

Om butikken

Hos Kvik Trondheim står kundens ønsker og behov i fokus. Dette fokuset har vært nøkkelen til suksessen vi har hatt opp gjennom årene. Som et resultat har vi nå mange fornøyde kunder og gode ambassadører.

Kvik har i dag 150 butikker i 11 land, og Kvik Trondheim er eneste butikk i vår kjede som har mottatt prisen for verdens beste butikk to ganger. Denne fikk vi for 2014 og  2015 og vi er meget stolt over dette. Vi er også årets Siemens-forhandler i 2013, 2014 og 2015, og i tillegg ble vi Gasellebedrift i 2014, 2015 og 2016.

Vi har høyt fokus på kundetilfredshet og bestreber oss meget for å gjøre alle våre kunder fornøyd. Kom gjerne på besøk til oss for en prat, og ta en kikk på våre utstillinger mens du nyter en kopp kaffe. Dersom du ønsker hjelp til planlegging og tegning av ditt nye kjøkken, bad eller garderobe, kan det være lurt å avtale en tegnetime hos oss. En gjennomgang med en av våre dyktige medarbeidere tar erfaringsvis 1-2 timer; den er gratis, og helt uforpliktende!


Velkommen til Kvik Trondheim, på Lade, Tiller og Stjørdal!