Frontfarger

MANO

Nyt Manos stilige, rene overflater og elegante design i hele boligen. Enten det er garderoben, gangen eller vaskerommet som trenger en oppdatering, finnes det en MANO-løsning for ethvert rom.

MANO

–- klassisk dansk design.

Mano er fylt av danske designtradisjoner der estetikk og funksjonalitet er i perfekt harmoni. De endeløse mulighetene, det godt gjennomtenkte håndverket og den klassiske stilen er dansk design på sitt beste. Utstyr soverommet med de rolige, rene linjene fra Mano. Hvorfor skjule Mano i et lite skap? La det utgjøre et designelement i hele rommet.

MANO white

62 468,-

–- det perfekte inngangspartiet.

Inngangen er ofte et sted vi bare går gjennom når vi skynder oss inn eller ut døren. Men en Mano-entré kan bli et sted du kan ta deg en pause og lande litt. Sett deg ned, ta av deg skoene, heng opp jakken, og trekk pusten.

MANO dark grey

39 230,-

-– Mano i vaskerommet.

Vaskerommet er ikke et sted vi ofte tenker så mye på, men vi bruker mye tid der, så hvorfor skal det ikke være vakkert også? Sette på en vask, brette klær, plante om ... Uansett hva du gjør, kan du være omgitt av dansk design.

MANO –- til alle rom i huset.

Utforsk enda mer dansk garderobedesign.

Utforsk mer dansk design

SKYVEDØRER black

14 622,-

SMART – skyvedører.

OMBRA – garderobe i entreen.

VARIO19 white

44 543,-

Vario19 – walk-in closet.

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.