Frontfarger

MILK –- byggeklosser til en garderobe.

Milk er dansk design i sin mest upretensiøse form og så fordomsfri at det er en åpenbar kandidat som barnets lojale romkamerat. Du vil få god plass til å rydde bort alle lekene.

MILK

-– ser kanskje ikke engang ut som en garderobe.

En skreddersydd garderobe kan endre alt i rommet der tenåringene oppholder seg og gjør hva nå enn det er tenåringer gjør. Forandring og kreativitet er krevende arbeid, så vi foreslår at du gir noen solide rammer for dem, slik at du kan bidra med litt fornuft og kanskje organisere noen av de viktige tingene i livet. Det kan omfatte rent undertøy, den stadig voksende haugen med joggesko og genseren som ble strikket av tante Ruth forrige jul.

 

 

 

 

-– Ikke-klassisk dansk design.

Dansk design er estetisk skjønnhet basert på funksjonalitet, og når det gjelder garderobene våre, er det viktig at de skal kunne tilpasses. Milk er ikke noe unntak. Du kan faktisk kombinere både garderobeskap og klesskap med moduler og skap til kjøkken som er spesielt romslige, og som danner former som ikke er så klassiske, men som kanskje kreves av situasjonen. Det tenåringene dine trenger for å ha plass til sine ting.

-– fylt med intelligente løsninger

Inni Milk kan du velge mellom alle KVIKs konsepter for organisering, f.eks. intelligente opphengssystemer og sokkeskuff, og kanskje noen konstruksjonsdetaljer som hengsler, slik at det blir mulig med doble dører.

MILK – ikke bare til garderoben

Utforsk enda mer dansk garderobedesign

Utforsk flere av garderobedesignene våre

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.