Gjør det selv

Ønsker du å installere drømmekjøkkenet ditt selv? Eller foretrekker du at vi gjør alt arbeidet for deg? Hos Kvik velger du hvordan du vil at kjøkkenet skal leveres og installeres, avhengig av hvor mye du vil gjøre selv.

Vi vet at prisen spiller en viktig rolle i beslutningsprosessen når du ser på tegningene av planløsningen til det nye huset ditt eller når du planlegger en større kjøkkenoppussing. Enten du trenger plass til alt på noen få kvadratmeter eller ønsker å skape et nytt sentrum for familielivet, finner du danske designkjøkken av høy kvalitet til overraskende lave priser. Og når det er på tide å realisere kjøkkendrømmene dine, kan du spare penger hvis du velger å installere det nye kjøkkenet på egen hånd.

Du kan gjøre det selv

Når det er på tide å bygge det nye drømmekjøkkenet – eller badet eller garderoben – er det alltid bra å vurdere om du har mot til å gjøre arbeidet selv. Hvor vanskelig er det? Hva slags verktøy trenger du? Hvor mange mennesker trenger du til å hjelpe deg?

Les videre for å få en oversikt over prosessen, og få hjelp underveis. Forhåpentligvis synes du at det ikke trenger å være så vanskelig å gjøre det selv.

PRATO grey

16 172,-

Hente kjøkkenet ditt

Med et komplett gjør-det-selv-kjøkkenprosjekt, er det første punktet på gjøremålslisten å finne et praktisk kjøretøy eller tilhenger for å transportere elementene til det nye kjøkkenet trygt hjem.

Du henter det nye kjøkkenet i din lokale Kvik-butikk i flatpakker, som er enkle å pakke i varebilen eller tilhengeren din. Du bør definitivt få med deg en sterk venn som kan hjelpe deg med å bære og laste.

Du kan også velge å få oss til å samle kjøkkenelementene i verkstedet vårt og hente dem allerede samlet for å gjøre installasjonen enklere.

Få en oversikt

Når du har tatt med det nye kjøkkenet hjem, må du sørge for at du har alt. Vi anbefaler at delene til kjøkkenet og benkeplaten oppbevares innendørs ved romtemperatur og normal luftfuktighet. Det er også en god idé å samle og plassere skapene i den rekkefølgen du skal installere dem i. Få en oversikt over elementene og bruk de detaljerte monteringsanvisningene som følger med det nye kjøkkenet.

CIMA light oak

94 575,-

Monter det nye kjøkkenet ditt

Når alle elementene er samlet, er du nesten klar til å montere det nye kjøkkenet ditt! Hvis det er nødvendig, kan du tegne hvor elementene skal plasseres direkte på veggen – så kan du raskt se prosjektet ta form, og du vet hvor du skal plassere hvert element.

Samlingsveiledninger

Hjørnesteinen i kjøkkenet

Hvis du skal installere en kjøkkenøy, er det avgjørende at du har fundamentet 100 % i orden. Sokkelen er kjøkkenets «hjørnestein» som underskapene og benkeplaten hviler på. Hvis sokkelen er ustabil eller ikke i vater, vil kjøkkenet ikke være rett. I tillegg til at det er irriterende, er det lett å forestille seg hva som vil skje hvis du legger et egg på en benkeplate som ikke er i vater ... ikke et spesielt kult scenario!

Hvitt kjøkken med kjøkkenøy og en arbeidsbenk av massivt tre

MANO white

88 809,-

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.