AEG

Challenge the expected

Vi er AEG.
AEG er for deg som vil ha det beste.
For deg som ønsker at innovasjon skal ta dere lenger.
For deg som stiller høye krav til dine kjøkkenprodukter.
For deg som ønsker å leve ansvarlig.
I dag og i morgen.

AEG EcoLine

Yteevne. Effektivitet. Ingen kompromisser. Hver gang du bruker våre mest effektive produkter, hjelper den avanserte teknologien med å minimere miljøpåvirkningen. Og du kan forvente ytelse uten kompromisser.
Med AEG kan du sikte høyt og opptre ansvarlig.

AEG Matt Sorte Kolleksjon

Design ditt nye kjøkkene med vår serie av elegante kjøkkenprodukter i matt sort. Kjøkkenprodukter i stilren, moderne design med en eksklusiv touch som skaper en gjennomtenkt helhet.

Serien ble i 2020 tildelt Red Dot-prisen i kategorien Produktdesign og iF Design-prisen.

Matt Sort Kjøkken

Framhevede funksjoner

SteamPro ovn

Vår SteamPro multifunksjonsovn med Steamify® gjør det enkelt for deg å tilberede, bake, steke og dampe retter perfekt. Sous-Vide funksjonen tilbereder maten rolig for et profesjonelt resultat.

Induksjonsplatetopp med integrert ventilator.

Denne duoen kombinerer en induksjonsplatetopp med en kraftig integrert ventilator, slik at du ikke trenger å bekymre deg for en platetopp og separat hette. Nå kan du planlegge kjøkkeninnredningen akkurat slik du ønsker det. Husk å inkludere de relevante delene for en korrekt installasjon.

Comfortlift Oppvaskmaskin

ComfortLift® oppvaskmaskinene revolusjonerer oppvasken med verdens første løft-og-last-kurv. Denne avanserte mekanismen løfter nedre kurv til en komfortabel høyde for enkel lasting og lossing.

Ventilator

SilenceTech ventilatoren renser kjøkkenluften samtidig som den oppleves bortimot lydløs. Den fjerner raskt og effektivt damp og matos fra din matlagingen uten å støye.