Bosch

Bosch — invented for life

Bosch er kjent for sine pålitelige hvitevarer i moderne tysk design.
Opplev produkter med kvalitet i alle detaljer, designet for å passe inn i hjemmet ditt og gjøre livet ditt enklere. Selvrensende ovner holder automatisk ovnen ren, og NoFrost-funksjonen gjør at du aldri mer trenger å tine fryseren.

100 dagers fornøyd kundegaranti

100 dager gir deg tid til å bli ordentlig kjent med ditt nye Bosch-produkt. Vi vil være sikre på at du er fornøyd, ellers kan du returnere produktet. Registrer ditt nye Bosch-produkt innen to uker etter kjøpet, så har du 100 dager på deg til å finne ut om du er 100 % fornøyd.

Oppdag hvitevarer fra Bosch

Utvalgte funksjoner

Pyrolytisk rengjøring

Opplev en ovn med pyrolytisk selvrensing. Bare velg funksjon, trykk på start og la ovnen gjøre resten. Fett og matrester brennes bort uten bruk av kjemikalier. Når ovnen er avkjølt, kan du raskt og enkelt tørke bort asken.

NoFrost

Med NoFrost trenger du ikke lenger å tine fryseren manuelt. I motsetning til andre frysere samles fuktigheten opp permanent. Kondensvannet som dannes, ledes ut av fryseren og blir til damp. Siden det ikke dannes is, er avriming ikke nødvendig.

VitaFresh

Hold råvarene ferske lenger og reduser matsvinnet. VitaFresh sørger for optimale fuktighets- og temperaturforhold i kjøleskapet, slik at frukt og grønnsaker holder seg ferske opptil tre ganger lenger.

100 % fornøyd eller pengene tilbake

Med Boschs 100-dagers kundetilfredshetsgaranti kan du prøve produktet i 100 dager og returnere det hvis du ikke er fornøyd. Husk å registrere produktet innen 14 dager etter kjøpet via MyBosch.

Registrer deg her