Eico

Hos EICO har vi i mer enn 40 år bygget opp en sterk posisjon innen kjøkkenventilatorer fra verdens ledende produsenter. Vi har Norges største utvalg av kjøkkenventilatorer. Velg mellom platetopper med kjøkkenventilator, integrerte, fritthengende, veggmonterte eller uttrekksventilatorer.

Kjøkkenventilatorer til nordiske hjem

Den helt riktige kjøkkenventilatoren setter prikken over i-en i ethvert kjøkken. Kjøkkenventilatoren trenger ikke bare å være en funksjonell og praktisk foranstaltning i ditt kjøkken. Den kan i tillegg fungere som et skulpturelt element som gir kjøkkenet kant og karakter. EICO har kjøkkenventilatorer som passer til enhver smak.

Størst utvalg av platetopper med kjøkkenventilator

EICO har røtter i kjøkkenbransjen, og denne knowhowen har gjort oss til en ledende merkevare innen kjøkkenventilatorer. Vi får kvalitet, design og komfort til å gå opp i en høyere enhet. Vi har det største utvalget av platetopper med kjøkkenventilator: Det har vi fordi alle har forskjellige behov og ønsker som skal matches.

Phantom

Merkevarer hos EICO

Phantom – Nordisk design

Phantom er EICOs egen serie av platetopper med integrert kjøkkenventilator som skiller seg ut på eleganse og estetikk, og i særdeleshet i forhold til teknologi og knowhow. Det er nordisk design med fokus på kvalitet, yteevne og funksjonalitet.

Se mer om Phantom

Elica – Eksklusivt italiensk design

En kjøkkenventilator trenger ikke å være kjedelig, men kan tvert imot være det som skaper blikkfang i kjøkkenet. Elica er med italienske tradisjoner for godt håndverk, kombinert med sans for innovativt design, ledende innen sitt felt.

Les mer om Elica

Faber – tilfør kjøkkenet karakter

Italienske Faber, verdens neststørste produsent av kjøkkenventilatorer, har beskjeftiget seg med ventilasjon i mer enn 60 år. Her er det ikke bare snakk om funksjonelle kjøkkenredskaper, men estetiske designprodukter som raffinerer kjøkkenets uttrykk.

Les mer om Faber

EICO – Refine your choice

EICOs egen produktlinje bygger på mer enn 40 års erfaring, kunnskap og kjennskap til bransjen, noe som gir en unik mulighet til å levere kvalitetsprodukter som er designet og tilpasset nordiske hjem og standarder.

Se mer om EICO