Siemens studioLine

Siemens inductionAir Plus

Hvordan ville kjøkkenet ditt sett ut hvis du ikke trengte å planlegge for en tradisjonell kjøkkenvifte? Siemens inductionAir Plus kombinerer det beste fra to verdener: en overlegen flexinduksjonstopp og en kraftig vifte. Hvorfor ikke plassere koketoppen foran et vindu? Under et skråtak? Eller kanskje på en kjøkkenøy?

Utfordre Siemens studioLine i 150 dager.

Vi ønsker å leve opp til forventningene dine. Derfor tilbyr vi et unikt kundetilfredshetstilbud som gir deg tid til å prøve dine nye studioLine-produkter i 150 dager. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg selv og studioLine-produktet ditt i My Siemens og be om retur innen 150 dager fra kjøpsdatoen.

Hvitevarer til kjøkkenet

Smarte funksjoner

Steketermometer

RoastingSensor Plus er et steketermometer med 3 målepunkter. Det gir perfekte resultater for alle retter, brød og kaker. Termometeret kan brukes i stekeovn, mikrobølgeovn og dampovn.

Tørr oppvask med Zeolith®.

Zeolith®-tørking absorberer fuktighet og omdanner den til varmeenergi. Resultatet er raskere, mer effektiv tørking og lavere energiforbruk. Zeolith®-tørking gjør også at plasten tørker bedre.

Oppkoblede hvitevarer

Opplev bekvemmeligheten ved et personlig oppkoblet smarthus - med Siemens hvitevarer og Home Connect. Du kan enkelt styre apparatene dine direkte fra mobiltelefonen eller få tilgang til tilleggsprogrammer, se status og finn bruksanvisninger enkelt.

Les mer

Velg din hvitevarepakke

Denne produktveiledningen vil hjelpe deg med å velge dine nye Siemens studioLine-apparater. Den vil hjelpe deg med å forstå hvilke funksjoner som er tilgjengelige og hva du trenger basert på din matlagingsstil.

Til guiden